HOROR U BEOGRADU Nenad pretio pastorki (15) da će nju i majku izbaciti iz kuće, pa je silovao iznova i iznova!

Komšije u šoku samo pitaju: "Zar naš Neša?"

Silovanje Vračar mesto zločina
Komšije u šoku, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Nenad S. (40) uhapšen je 7. avgusta u Beogradu zbog sumnje da je više meseci silovao pastorku (15) i maltretirao suprugu M. S., s kojom ima dvoje dece. On je juče negirao da se iživljavao nad devojčicom i ženom, ali mu je posle saslušanja određen pritvor do 30 dana. 

On se tereti da se, od sredine 2017. do maja 2018. godine, uz pretnje i ucene seksualno iživljavao nad devojčicom, a da je ženu neprekidno šikanirao.

O JEDNOJ ZGRADI U BEOGRADU SVI PRIČAJU Kada vidite šta rade stanari, spakovaćete kofere i preselićete se

- Slučaj je otkriven kada se devojčica pre nekoliko dana požalila majci da je očuh ponovo pokušao da je napastvuje. Žena je odmah prijavila slučaj, kriveći sebe kako ništa nije primetila! - kaže naš izvor.

Dok je devojčice davala izjavu, u prisustvu psihologa i inspektora, majka je plakala.

Jelena ušla sa bebom kod notara da overi ugovor, ono što joj je rekao RAZBESNELO JE SVE!

- Devojčici je oduzeo nevinost, preteći joj da će majku i nju izbaciti na ulicu i da će svima pričati da su ga one iskoristile. Majku je slomilo saznanje da joj je muž silovao jedinicu. Priznala je da je i nju zlostavljao, ali da zbog straha nije smela da ga prijavi - kaže naš sagovornik.
Kako saznajemo, osumnjičeni se na saslušanju ponašao smireno i kratko rekao: „To nije istina!“.

Na Vračaru, gde su Nenad i njegove žrtve živele kao podstanari, juče je bio muk. Komšije su bile iznenađene hapšenjem, govoreći: „Zar naš Neša?“

- Živeo je sa ženom, njenom ćerkom i dvoje zajedničkih sinova. Sa nama je bio dobar i brinuo je o dečacima. Supruga je bila povučena, kao i ćerka. Devojčica je retko izlazila iz kuće, bila je vrlo tiha. Kada su majka i očuh radili, čuvala je braću. U poslednje vreme imala je neki tužan pogled. Videla sam je pre 10 dana kada su pratili dečake kod Nešinih u Vranje - rekla je komšinica.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi