POLICAJCIMA SA PALILULE ODREĐEN PRITVOR Oduzeli auto vlasniku, pa mu tražili 6.000 evra

Viši sud u Beogradu odredio je kasno noćas pritvor do 30 dana dvojici policijaca Z. R. (43) i A. P. (22), koji se sumnjiče da su zloupotrebom službenog položaja raspisali neosnovanu poteru za jednim vozilom "audi A7".

Rotacija, policija, Saobraćajna policija
Rotacija, policija, Saobraćajna policija, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Sumnja se da su policajaci to učinili na nagovor N. N. (34), kojoj je takođe određen pritvor, kao i D.S. koji je u bekstvu.

Sudija za prethodni postupak Odeljenja za borbu protiv korupcije Višeg suda u Beogradu doneo je rešenje kojim je prema Z.R. I A.P. odredio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi mogli da utiču na svedoke, kao i jer bi u kratkom vremenskom periodu mogli da ponove krivično delo, rekla je Tanjugu portparol suda Bojana Stanković.

Prema N.N. pritvor je određen zbog postojanja osobitih okolnoti koje ukazuju da bi mogla da utiče na svedoke, a prema D.S. zbog ovog razloga kao i zbog opasnosti od bekstva.

Na ovo rešenje oni imaju pravo žalbe krivičnom vanraspravnom veću suda u roku od tri dana.

Policija je juče saopštila da se sumnja da su Z. R, i A. P. krivično delo počinili po nagovoru osumnjičene N. N. (34), koja se tereti za podstrekavanje policijskih službenika na izvršenje krivičnog dela zloupotreba službenog položaja.

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi