ČUJEM RAZNE PRIČE PO SELU, ALI... Otkriven pravi razlog zbog kog je Đorđe pretukao Ivanu u stanu u Novom Sadu?!

Nove informacije menjaju tok istrage?

Ivana Filipović
Ivana Filipović, Foto: Facebook printscreen

Đorđe Lacković je uhapšen 12. marta nakon što je svoju devojku Ivanu brutalno pretukao u u iznajmljenom stanu u Novom Sadu u kojem su zajedno živeli. Tužilaštvo je posle salušanja protiv njega podnelo krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici, a Osnovni sud u Novom Sadu mu je odredio pritvor od mesec dana.

 

Kako se sumnja, Đorđe je Ivanu pretukao jer je ona navodno dugovala 400 evra jednom mladiću!

Kako kaže izvor, taj mladić je pozvao Đorđa i kazao mu da on mora da mu vrati Ivanin dug. Tako, kako se sumnja, mladić je navodno zapretio Đorđu da će ako ne dobije pare da objavi nekakav kompromitujući snimak za koji nikada nije utvrđeno ni da postoji.

Đorđe L.
Đorđe Lacković, Foto: Facebook printscreen

Kako se sumnja, Lacković je onda zbog ljubomore motkom pretukao Ivanu, probio joj plućno krilo, isekao je nožem po licu i butinama, pa joj peglom ispekao ruke i vrat.

Ivanin brat Ivan Filipović iz Banovog Polja kod Bogatića kazao je da je čuo priče da je njegova sestra dugovala neki novac, ali da on ne veruje u to.

- Čujem razne priče po selu, ali ja i moja porodica ne pridajemo važnost tome, sve su to gluposti. Važno je jedino da se ona oporavlja, samo ponekad ima bolove oko rebara. Potištena je i izbegava da priča o tome danu.

Ivanin otac Dragan Filipovićkazao je da niko iz njegove porodice nije razgovarao sa tužiocem. O eventualnom pokretanju privatne tužbe protiv Lackovica odlučiće sama Ivana.

Povezane vesti

 • Korisnik: Ljuba
  15/04/2019 - 01:55
  Aaaa, znači pretukao ju j e i skoro ubio zbog 400€, a ne zato što je mentalno poremećeni psihopata koji bije i muči slabije od sebe!? Onda u redu, sve OK, hvala na objašnjenju.
 • Korisnik: Nada
  14/04/2019 - 11:59
  Nema tog razloga, zbog kojeg bi jedan pripadnik muškog pola, digao ruku ili ne dao Bog udario pripadnika ženskog pola.
 • Korisnik: desanka
  13/04/2019 - 22:43
  Ne postoji absolutno nikakvo opravdanje niti olaksica za bilo kakvo nasilje i tacka. Zasto nasilnici "junaci"sebe ne povrede sa vrelom peglom po vratu pa onda neka traze razloge i opravdanja razna.
 • Korisnik: Mimi
  13/04/2019 - 22:10
  Za tako brutalnu radnju opravdanja nema, pa da je dugovala i milione, da ga je prevarila 300 puta....
 • Korisnik: danker
  13/04/2019 - 18:33
  pa i da se kurvala i šta god da je uradila on nema prava da joj ovako nešto uradi.Ništa ne opravdava nasilje nad slabijem a meni se čini da je ovaj čovek sadista,jer ovoliko mučenje žrtve ukazuje na sadizam. 10god. zatvora pa 10 psihijatar
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi