NAŠLI GA SA KESOM NA GLAVI! Otrovala sina „bensedinima“, pa mu presudila! Majka i jedinac skovali plan pre kobnog čina! Porodična tragedija u Novoj Crnji krije jezivu tajnu!

Tuga!

Policija
Policija, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Telo Andraša Darušija (60) pronašla je gerontodomaćica, koja je godinama brinula o njemu jer je bio paraplegičar u kolicima

Andraš Daruši (60) iz Nove Crnje pronađen je mrtav s kesom na glavi u kući u kojoj je živeo s majkom Ilonom (82). Njegovo telo je pronašla gerontodomaćica, u sredu ujutro, koja je godinama brinula o njemu jer je bio paraplegičar u kolicima.

POJAVILO SE OPROŠTAJNO PISMO I JAKO JE TUŽNO Majka napisala TRI REČI, pa nagutala sina bensedinima i zadavila kesom! Razlog za strahotu će vas dotući!

Kako saznajemo, sumnja se da je Ilona najpre otrovala sina većom dozom „bensedina“, a potom mu je stavila kesu na glavu od čega se on ugušio. Posle toga i ona je popila šaku „bensedina“, ali nije uspela da se ubije. Kako je „Alo!“ saznao u zrenjaninskoj bolnici, majka nije u životnoj opasnosti.

Gerontodomaćicu zatekli smo ispred kuće, u Ulici Petefija Šandora 34 u Novoj Crnji kod Zrenjanina, blizu srpsko-rumunske granice, ali ni ona ni rođaci porodice nisu hteli da pričaju za medije. Ida Mate, prva komšinica koja je posećivala majku i sina, kaže da je Andraš oboleo u četvrtom razredu osnovne škole.

STRAVIČNA NESREĆA KOD KRAGUJEVCA! Šestoro povređeno u udesu, od siline udarca se OTKINULI TOČKOVI NA KOLIMA!

- Otac mu je preminuo pre 20 godina. On i žena su ga zajedno negovali. Gerontodomaćica zatekla je stravičan prizor. Andraš je bio mrtav s kesom na glavi, a majka je ležala bez svesti. Na stolu je pronašla oproštajno pismo. Mi smo se družili, obilazila sam ih povremeno. Izdržavali su se od penzije koju je majka nasledila od muža i nadoknade, koju je Andraš dobijao kao invalid. Ilona nigde nije radila, negovala je sina celi život. Nisu se svađali. Mislim da su odlučili da zajedno umru - kaže komšinica Ida Mate.

Telo Andraša Darušija odneo je kombi pogrebne službe.

Majci prijava za ubistvo

Po nalogu zrenjaninkog Višeg javnog tužilaštva, Ilona Daruši je zadržana u bolnici u Zrenjaninu, a očekuje se da bude saslušana i da joj se odredi zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je ubila sina.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi