NEVIĐENI SKANDAL NA PUTU BEOGRAD-SUBOTICA! Policija zaustavila autobus u Kikindi, kada su videli šta se unutra dešava odmah su ga ISKLJUČILI!

Kondukterka T.A. (31) bez dozvole je vozila pun autobus putnika, dok je pored nje bio vozač N.R. (59).

Lasta
Lasta, Foto: Promo

Kondukterka vozila autobus bez dozvolePravi šok doživeli su pripadnici saobraćajne policije u Kikindi, kada su prilikom redovne kontrole, danas u 9:30 časova na putu Kikinda-Bašaid zaustavili Lastin autobus koji je saobraćao na relaciji Beograd-Subotica. T.A. (31), inače konduktera Lastinog autobusa, uhvaćena je tom prilikom da vozačevom mestu bez dozvole, čime je diretno ugrožena bezbednost putnika.

- Autobus je saobraćao na redovnom međugradskoj liniji Beograd - Subotica, a policijska patrola je vozilo zaustavila u 9 i 30 sati. U autobusu je bio i vozač R.N. (59) kao i šestoro putnika. Ustanovljeno je da je vozilo tehnički neispravno, jer je vetrobransko staklo puknuto, a saobraćajni policajci konstatovalisu i manipulaciju sa tahografom - rečeno je u kikindskoj policiji.

Vozač N.R. (59) tom prilikom je sedeo u autobusu, a nakon policijske kontrole takođe je utvrđeno da je autobus neispravan.

Kako je za "Alo!" rečeno u Policijskoj upravi Kikinda, protiv odgovornih lica biće podnete odgovarajuće prijave, a ceo slučaj podvrgnut je zvaničnoj istrazi kako bi se utvrdile sve okolnosti ugrožavanja bezbednosti saobraćaja. Za sada je poznato da se sumnja na manipulacije sa tahografom.

Koliko kilometara je kondukterka T.A. (31) vozila autobus pun putnika, još uvek je nepoznato, kao i da li je ovo bio prvi put da bez dozvole sedne na mesto vozača.

Srećom, do incidenta i neželjenih posledica nije došlo, a autobus je nakon toga vraćen u autobusku stanicu, dok putnici su zbrinuti u drugom prevozu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi