"U NEIZMERNOM SMO BOLU..." Porodica vaspitačice Marine neutešna! Bivši ljubavnici sahranjeni na istom groblju u razmaku od sat vremena!

Od Marine su se, pored porodice, oprostili i brojni prijatelji, komšije i kolege. Potresena porodica Petković svoju bol izrazila je i u čituljama.

Marina Petković
Marina Petković, Foto: Privatna arhiva

 

Marina i Pavle su oko dve godine bili u emotivnoj vezi, iako je on bio oženjen i otac dvoje male dece

Marina Petković (28), vaspitačica iz Nove Pazove, koju je u utorak bombom razneo ljubavnik Pavle Rakonjac (31), pripadnik Žandarmerije, koji je i sam stradao u toj eksploziji, sahranjena je juče na Novom groblju u Novoj Pazovi.

- Večno ćemo čuvati uspomenu na tvoj plemeniti lik i dobrotu. Počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju. U neizmernom smo bolu - piše u oproštajnoj poruci koju su potpisali Marinini roditelji, brat i baka.

Pavle, žandarm
Pavle, žandarm, Foto: Printscreen/YouTube

 

Samo sat vremena posle Marinine sahrane, na groblju u Staroj Pazovi sahranjen je i Pavle Rakonjac. Marina i Pavle su oko dve godine bili u emotivnoj vezi, iako je on bio oženjen i otac dvoje male dece.

- Upoznali su se u vrtiću u kom je ona radila, a u koji su išla Pavlova deca. Kada su se upoznali, Marina je imala momka za koga je trebalo da se uda, ali je zbog Pavla raskinula. Nedavno je odlučila da se vrati bivšem, a on to nije mogao da podnese - podseća izvor i dodaje da je Marina pokušavala da se skloni od ljubavnika, te da je zbog toga u septembru promenila obdanište.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi