OVO SU MOMCI KOJI SU POGINULI U LAKTAŠIMA! Posle sudara nije se čuo ni glas, ni jauk! Samo tišina koja je slutila na NAJCRNJE ZLO! (FOTO)

U Laktašima danas odjekuje plač i lelek za trojicom mladića koji su noćas strdali u stravičnoj saobraćajnoj nesreći. Stradali su Milan Golubović (24), Saša Kudra (24) i Mišo Vujmilović (25), a od siline udara tela nesrećnih mladića s završila su na putu.

 

Poginuli u Laktašima
Poginuli u Laktašima, Foto: facebook.com

Toj deci nije bilo spasa, sve je izgledalo kao smak sveta, svedoči Dragoljub Cerovac (77), meštanin Kukulja, pred čijom su kućom, prošle noći u jezivoj saobraćajnoj nesreći poginula trojica mladića.

 

Kaže da pamti mnogo, da je godinama špartao autoputevima i video mnogo saobraćajnih nesreća, ali da ovakav horor nikad nije doživeo, piše Srpskainfo.

– Kao da je udario Sveti Ilija i to ne jednom, nego dva tri puta. Onda je nestalo struje. Izleteo sam iz kuće u mrak, vikao, ima li ko živ, javite se, ali se nije čulo ništa, ni jauk, ni glas – priča ovaj meštanin.

Poginuli u Laktašima
Poginuli u Laktašima, Foto: facebook.com

Kada je kasnije, kaže, dovukao produžni kabl sa sijalicom, vidio je samo gomilu krša i gvožđa.  

SRBIN UHAPŠEN NA GRANICI GRČKE I MAKEDONIJE Vraćao se sa letovanja, pa saznao da ga traže za pokušaj ubistva i da je raspisana poternica

– Bilo je strašno, nisam smeo ništa ni taknuti, komšije su u međuvreremenu pozvale Hitnu pomoć i policiju. Nadao sam se potajno da će nekog ipak živog izvući iz olupine, mada mi je razum govorio da je to nemoguće – kaže Cerovac, svaku rečenicu prekidajući uzdasima i rečima “e, deco, deco, tugo neprebolna”.

 

Poginuli u Laktašima
Poginuli u Laktašima, Foto: facebook.com

Mnogi meštani doneli su cveće na mesto nesreće, a većina kafića u Laktašima je ugasila muziku.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi