POTERA ZA NAPADAČIMA NA CECINU KUĆU Sumnja se da su napustili Srbiju, a ovo je osoba koja ima veze sa celim slučajem

Policija i dalje traga za Nemanjom Arsenovićem (32) i Senadom Mahmutom (30), koji su u nedelju rano ujutro automobilima udarali u kapiju kuće Svetlane - Cece Ražnatović. Međutim postoje određene informacije da su napustili zemlju kako bi izbegli hapšenje.

Srpska policija
Srpska policija , Foto: Foto: Shutterstock

Prema informacijama do kojih je "Blic" došao, nakon što je policija identifikovala napadače koji su automobilima "mini kuper" i karavan iz zasad neutvđenih razloga pokušale da upadnu u kuću porodice Ražnatović u Ulici Ljutice Bogdana, raspisana je potraga za njima, međutim oni nisu locirani.

Jedan od identifikovanih muškaraca je navijač Nemanja Arsenović Arsi, koji je u žižu javnosti dospeo u januaru prošle godine, kada je Nikola Vavić, brat vođe Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" Aleksandra Vavića, upucan ispred poznatog prestoničkog kluba na Terazijama.

Podsetimo, Vavić je u pomenutom klubu bio sa Milošem Nikolićem (27), koji je takođe povređen u pucnjavi koja se dogodila ispred ulaza u objekat.

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u pokušaju iste noći, ubrzo nakon pucnjave, uhapšeni su Arsenović i Lazar Vukićević (26).

Sukob Nikolića i Vavića, s jedne, i Vukićevića i Arsenovića s druge strane započet je još u klubu. Vavić i njegov prijatelj provocirali su dvojicu mladića, pa je i u samom klubu došlo do guranja, ali ne i do pucnjave. Revoltirani, Arsenović i Vukićević sačekali su Vavića i Nikolića nakon zatvaranja kluba da izađu van i zatim su pucali pred očevicima. Arsenović je i više nego poznat MUP-u, tužilaštvima i sudovima.

NAPAD ISPRED SPLAVA Nikola Vavić pištoljem pretio mladiću, pa devojci otvorio lobanju!

Nikola Vavić
Nikola Vavić, Foto: Instagram

Krivični dosije otvoren mu je još sa 14 godina. Od te 2000. do 2006. godine - dakle za nepunih šest godina - Arsenoviću je pisano čak 14 krivičnih prijava, mahom zbog nasilničkog ponašanja, ali i napada na službeno lice.

Te 2006. godine dobio je, međutim, prijavu za najteži zločin - teško ubistvo. Arsenoviću je, naime, suđeno zbog ubistva Dejana Divića (30) i ranjavanje njegovog brata Nebojše (40) decembra 2006. godine u blizini stadiona "Marakana".

Nemanja Arsenović
Nemanja Arsenović, Foto: Foto: MUP

On je prvostepenom presudom osuđen na 10 godina zatvora, dok su njegovi pajtosi Ilija Vilotić (35), Branimir Matić (34) i Aleksandar Miljić dobili po 10, odnosno 11 i sedam godina zatvora.

Presudom Apelacionog suda iz aprila 2013. godine, kazne su im delimično smanjene, pa je Arsenović umesto 10 dobio sedam godina zatvora.

Nezvanično, presuda mu je ukinuta jer mu je suđeno dok je bio u bekstvu. Na ponovljenom suđenju Arsenović je oslobođen krivice.

 

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi