ZASTRAŠUJUĆI DETALJI Potresne ispovesti meštana o TRAGEDIJI u bari Mutnjača. Po ulasku u vodu Milan je odmah potonuo, a na obali je ostavio OVO

Ronioci žandarmerije izvukli su telo Milana Gavrića (14) iz Đurđeva koji se utopio u utorak, oko 14.30 časova, u bari Mutnjača, kod sela Mošorina u titelskoj opštini.

Ronioci, potraga
Ronioci, potraga, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Posle izvlačenja, otac je identifikao telo sina, nakon čega je prebačeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Kako se saznaje, Milan je sa još jednim drugarom iz Đurđeva otišao do nekoliko kilometara udaljene bare da se okupa, ali je po ulasku u vodu brzo potonuo, dok su pored obale ostali samo njegov bicikl i papuče.

Drugar koji je bio s njim odjurio je do njegovih roditelja u selo kako bi ih pozvao da mu priteknu u pomoć.

- Dečakova majka Mira pozvala je Hitnu pomoć i policiju i odjurila na njivu, gde su radili njen muž i svekar, kako bi ih obavestila o tome šta se dogodilo – ispričala je jedna od meštanki Đurđeva i dodala:

- Milan je izuzetno dobro i vredno dete, a hteo je da upiše Poljoprivrednu školu u Futogu, jer je ovih dana završio osnovnu školu. Ne mogu da verujem da je ovako stradao.

Prema navodima meštana, u bari Mutnjači je u proteklih nekoliko godina stradalo više ljudi iz okolnih sela, jer je tu voda sa različitim dubinama i temperaturama, nebezbedna za kupanje.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi