TUGA U SRBIJI! Preminuo dečak leptir iz Bajine Bašte! Danima bio bez svesti

Velika tragedija!

dečak leptir
dečak leptir, Foto: Printskrin

Despot Lazić (12), dečak koji godinama boluje od bulozne epidermolize, teške, retke i neizlečive bolesti kože u medicini poznata kao deca leptiri preminuo je danas na Institutu za majku i dete u Beogradu.

Uz žive rane koje mu prekrivaju telo, protiv Despota iz Bajine Bašte poslednjih dana urotili su se i problemi sa srcem.

MILOVAN VITEZOVIĆ PORUČIO PETER HANDKEU Primite nagradu i za pravdu i za Srbe!

Nekoliko dana Despot je bio bez svesti, priključen na aparate, i iako su lekari činili sve da ga spasu, u tome nisu uspeli. Dečaku je tokom današnjeg dana dva puta stalo srce, lekari su radili reanimaciju, ali pomoći za hrabrog dečaka, nažalost, nije bilo.

Bulozna epidemoliza od koje je Despot bolovao je teška i retka bolest. Izaziva velike, bolne i krvave rane. Taman kad se jedna smiri, na drugom delu tela - leđima, grudima, rukama, čelu, licu, svuda gde ima kože, bukne nova.

Unutrašnje organe spopadaju plikovi, zbog čega dečak može da jede samo kašastu hranu. Bolest ne dozvoljava pravilan rad prstiju pa su mu oni i na rukama i na nogama srasli jedan za drugi.

Bonus video: 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Zoran
  11/10/2019 - 22:26
  Boze podari mu mir koji nije imao na ovom svetu. Njegove patnje prevazilaze Isusove. Pocivaj u miru moj Despote. Nema vise bola i patnje, sada te andjeoska krila nose.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi