DA VAS JEZA UHVATI Prijatelj Pančevca koji je iskaksapio ženu nasred ulice izneo NOVE DETALJE o ubici i njegovoj PSIHI! Ovo LEDI KRV U ŽILAMA!

Pančevac Petar Mošić (64), koji je nasred ulice zaklao svoju bivšu suprugu Desanku (60), umislio je da je neko na njegovu kuću bacio zle čini, zbog čega ga je, kako je verovao, ostavila i Desanka. Motiv njegovog napada najverovatnije je bolesna ljubomora i opsednutost bivšom suprugom, zbog čega ju je proganjao.

Petar M
Petar M, Foto: screenshoot

 

* Petar Mošić bio je agresivan i svoj bes je usmeravao ka nesrećnoj ženi

Pročitajte još

* Petar je suprugu ubio ogorčen što ga je nakon višegodišnjeg zlostavljanja napustila

* Desanku je kobnog dana sustigao kod autobuske stanice i nožem joj je zadao više ubodnih rana po telu i vratu

Petar i Desanka su se u februaru zvanično razveli, a i pre toga su imali narušene odnose. Nikako nije mogao da se pomiri sa tim da ga je žena ostavila, pa je postao opsednut njome.

- Govorio je kako će je ubiti ukoliko mu se ne vrati. Mesecima je svima u Pančevu pričao da će joj presuditi, pa onda i sebi. Jednostavno nije mogao da prevaziđe rastanak - kaže jedan njegov prijatelj i dodaje da je Mošić u svojoj opsesiji otišao daleko da je počeo da veruje u crnu magiju.

- Zapravo, otkako je Desanka otišla od njega, on je umislio da je pod crnom magijom. Verovao je da mu je neko bacio zle čini kako bi mu rasturio kuću i brak. On je čak i nalazio čudne predmete i smotuljke skrivene u svom domu. Bio je ubeđen da mu je to neko namerno ostavio i da zbog toga ne može da se pomiri sa ženom - priča prijatelj i nastavlja:

Napad nožem u Pančevu
Napad nožem u Pančevu, Foto: Alo.rs

- Zbog te crne magije je počeo da odlazi kod nekakvih vračara. Neke je i dovodio u kuću, pokazivao im te predmete što je nalazio - neki vosak i dlake, i tražio od njih da oteraju te loše sile. Verovao je da će mu se, kada uspe da razbije crnu magiju, žena vratiti.

Bio imućan čovek pa sve izgubio

Kako kaže Petrov prijatelj, on je u prošlosti bio izuzetno imućan čovek koje imao puno novca i prijatelja.

- Radio je sa automobilima. Međutim pre nekoliko godina je završio u zatvoru zbog nekih krađa. Po izlasku iz zatvora, sve je u njegovom životu počelo da se menja. Oboleo je. Deca su otišla, kao i Desanka. Stalno je pričao da ne može da se pomiri sa tim. U poslednje vreme, kada bi ga neko sreo u Pančevu i pitao šta radi, govorio je: "Evo tražim Desanku da je ubijem!" Niko nije verovao da je on zaista u stanju da to ostvari - kaže on.

Desanka Mosić
Desanka Mosić, Foto: Facebook

Prijatelji Mošića ispričali su i da je mesecima tražio da kupi pištolj kako bi presudio ženi,.

- Naravno, niko nije želeo da mu proda ili da pištolj, ali pre izvesnog vremena on je uspeo da nađe neko oružje i uperio ga je u Desanku. Tada se metak zaglavio u cevi i ona je izbegla smrt - kaže i dodaje da je tačno da je Petar maltretirao Desanku i dok su bili u braku.

JEZIV UDES NA PRUŽNOM PRELAZU IZMEĐU VELIKE PLANE I MARKOVCA Putnički voz pokupio automobil gurao ga dok nije stao! Tri putnika iz vozila prebačena u bolnicu

- Ona ga je više puta prijavljivala policiji zbog fizičkog i psihičkog nasilja. Na kraju je otišla od njega i razvela se. Dok su bili mlađi, Petar je varao Desanku, provodio se i švalerisao - kaže poznanik.

Podsećanja radi, stravičan zločin dogodio se u subotu u prepodnevnim časovima na Autobuskoj stanici u Pančevu. Petar je prišao Desanki s leđa i kuhinjskim nožem je ubo nekoliko puta. Nesrećna žena se odmah srušila, a Petra su savladali vozači autobusa koji su se zatekli u blizini. Desanka je preminula nešto kasnije u bolnici, a Petru je određen pritvor.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi