PANIKA U TRŽNOM CENTRU U RAJIĆEVOJ Radnik obezbeđenja pozvao policiju sumnjajući da je pronašao bombu! Evo šta je otkriveno

Jedan radnik obezbeđenja TC "Rajićeva", koji se nalazi u centru Beograda, javio je jutros oko 10 časova da sumnja da se na parkingu nalazi bomba

Policija
Policija, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Jedan radnik obezbeđenja TC "Rajićeva", koji se nalazi u centru Beograda, javio je jutros oko 10 časova da sumnja da se na parkingu nalazi bomba.

 

Policiji rekao da se u podzemnoj garaži tržnog centra u prvom nivou, u vozilu marke "reno senik" čuju satni otkucaji i pretpostavlja da se radi o eksplozivnoj napravi.

Posle detaljnog uviđaja od strane pripadnika MUP utvrđeno je da u automobilu nema eksplozivne naprave.

"Kontradiverziona ekipa Ministarstva unutrašnjih poslova utvrdila je da ispod automobila u podzemnoj garaži Tržnog centra Rajićeva u Knez Mihailovoj ulici nije postavljena eksplozivna naprava. Policiju je služba obezbeđenja ovog tržnog centra prethodno obavestila da se na automobilu čuju sumnjivi zvuci, nakon čega je kontradiverziona ekipa odmah izašla na teren i detaljnim pregledom utvrdila da se ne radi o eksplozivnoj napravi", navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi