TELO BEBE PRONAĐENO U POLJSKOM VC-U Psihijatri pregledali porodilju (29) iz okoline Valjeva! Evo šta su utvrdili o slučaju koji trese Srbiju

Zločin dobija epilog?

policija, silovanje
policija, silovanje, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Porodilja J. V. (29) iz Belotića kod Osečine, bila je uračunljiva, svesna postupaka i posledica, kada je u utorak svoju tek rođenu mušku bebu zadavila rukama! To su utvrdili veštaci psihijatri, pa će J. V. umesto za čedomorstvo biti osumnjičena za teško ubistvo, a predmet će preći u nadležnost Višeg javnog tužilaštva u Valjevu.

Policija je telo bebe, umotane u prsluk, pronašla u poljskom vc-u seoskog domaćinstva u kom J. V. živi sa suprugom i dvoje dece. Pre pronalaska mrtvog novorođenčeta, u poljskom toaletu uočeni su obilni tragovi krvi i posteljica bebe.

Za nezapamćen slučaj u Podgorini, saznalo se u utorak pre podne, kada je suprug J. V. dovezao u valjevsku bolnicu, jer je bila u lošem zdravstvenom stanju. Primljena je na Odeljenje ginekologije Opšte bolnice, gde je utvrđeno da je imala obilno krvarenje, te da se porodila neposredno ranije, u noći između ponedeljka i utorka. Odbila je da kaže gde se beba nalazi, pa su lekari pozvali policiju i klupko je počelo da se odmotava.

"PI*KO JEDNA, NI DETE NIJE TVOJE!" Siniša ubio ženu naočigled dece! Sve vreme se sprdao sa sudom, a tek kada mu je izrečena presuda shvatio je šta je uradio!

U izjavi datoj policiji, rekla je da bebu nije usmrtila, već da je, navodno, imala spontani pobačaj. Obdukcioni nalaz, međutim, pokazao je da je beba zadavljena. Prethodno je rođena živa i bola je sposobna za vanmaterični život.

Njen suprug i ukućani izjavili su da, navodno, nisu ni znali, niti su primetili da je J. V. bila u drugom stanju. I seljani u Belotiću ističu da takođe nisu primetili da je ona bila trudna, te da su zaprepašćeni događajem koji se u Osečini i okolini ne pamti.

"OTKAZAO MOTOR, KOČNICE NISU RADILE, OVO JE BILO JEDINO ŠTAO SAM MOGAO" Vozač pomahnitalog autobusa, koji se zakucao u "juga", pa u kiosk, opisao kako je izbegao smrt putnika

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi