UBISTVO MALOLETNIKA Rodbina ga mučila i izgladnjivala do smrti

Strava i užas

Ubijeni dečak
Ubijeni dečak, Foto: printscreen

Dvanaestogodišnji dečak pronađen je mrtav u dnevnom boravku u kući njegove babe i dede s kojima je živeo zajedno s ujakom. Sumnja se da je upravo njih troje povezano s njegovom smrću jer je policija pronašla dokaze koji upućuju da ga je trojac maltretirao.

Prema izveštaju tužilaštva, policija je pronašla snimke koje svedoče o nasilju nad dečakom kojeg su prisiljavali na vežbanje pa su ga fizički kažnjavali. Poslednje dve godine Džejms Aleks Harli živeo je u američkoj saveznoj državi Montani s bakom i dedom, kao i njihovom decom, među kojima je bio i 14-godišnji ujak dečaka.

S njima je živeo otkad mu je otac preminuo. Policija je kazala da jedan od snimaka koji je nastao pre dve godine kada je tek došao u njihov dom prikazuje zdravog i dobro uhranjenog dečaka, dok je u vreme smrti pronađen neuhranjen, piše CNN.

Povezane vesti

 • Korisnik: joseluisloans@aol.com
  17/02/2020 - 08:31
  Zajam Jose Luis, pružamo gotovinske zajmove od 5000 do 50000 eura, 50000 do 300 000 eura po godišnjoj stopi od 2% za bilo koju osobu. Ako vam je potrebna pomoć, molimo vas da nam kažete beskrajni stres plaćanja.   pošaljite nam e-poštu na (joseluisloans@gmail.com)
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi