DVA DANA OD NJE NI TRAGA NI GLASA! Roditelji Marije (14) iz Velikog Laola prijavili OTMICU, policija ispituje taksistu, tvrdi da je vozio sa NEPOZNATIM MUŠKARCEM!

U istragu je uključen i lokalni taksista, koji je čim je čuo da se u selu govori o otmici policiji prijavio da je devojčicu vozio zajedno sa jednim meštaninom.

Policija, ubistvo, ulica, masakr
Policija, Foto: Shutterstock, ilustracija

Mariju P. (14) iz sela Veliko Laole (opština Petrovac) u subotu uveče je oteo stariji muškarac i već dva dana od nje nema ni traga ni glasa, pišu beogradski mediji.

Njeni roditelji prijavili su otmicu i policiji rekli da sumnjaju na izvesnog B. P., starog oko 40 godina, navodi portal.

Veruje se da je u pitanju trgovina ljudima, a policija je danas angažovala dodatne snage kako bi se ovaj slučaj što pre razrešio.

U istragu je navodno uključen i lokalni taksista, koji je čim je čuo da se u selu govori o otmici policiji prijavio da je devojčicu vozio zajedno sa čovekom čiji se opis podudara sa B. P. na kojeg su roditelji ukazali.

On je na saslušanju detaljno objasnio gde je odvezao devojčicu i muškarca, ali zbog istrage te informacije još ne mogu da budu obelodanjene.

Ova otmica dogodila se samo nekoliko dana nakon što je srpska policija na niškom aerodromu razotkrila pokušaj nemačkih državljana da prodaju njenu vršnjakinju sa Kosova i Metohije. Samo zahvaljujući posmatranju sumnjivih putnika, policija je otkrila da se devojčica bez svoje volje uputila na let sa strancima koji su za nju pripremili i lažni pasoš.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi