HITNO! ROKVIĆ PRIVEDEN!

Privedeni Stefan Rokvić je sin biznismena Danijela Rokvića (53), oženjenog pevačicom Dijanom Didi Janković (31)

Policijski uviđaj
Policijski uviđaj, Foto: Masanori Josida

Beogradska policija uhapsila je Stefana Rokvića (29) pod sumnjom da je pomagao Milošu Srebriću nakon ubistva Kristine Kaplanović na pumpi NIS u maju 2017. godine.

Kako se saznaje, Rokvić je uhapšen na aerodromu “Nikola Tesla” prošle nedelje , ali je nakon saslušanja u tužilaštvu pušten.

Pročitajte još

- Rokvić je uhapšen pre šest dana kada je sleteo na aerodrom. Postoje saznanja, ali i dokazi da je vozio Srebrića koji je optužen za ubistvo. Na teret mu se stavlja saučesništvo u slušaju teškog ubistva. Na saslušanju kod tužioca on je negirao krivicu - dodaje naš izvor blizak slučaju.

DRAMA POČELA TAČNO U 23H Radislav iz Pančeva pretio da će se razneti bombom, pregovori trajali 4 sata, onda su policajci povukli smeo potez!

Privedeni Stefana Rokvića je sin biznismena Danijela Rokvića (53), oženjenog pevačicom Dijanom Didi Janković (31).

Podsećanja radi, Srebrić je optužen da je kobne večeri, 25. maja pre dve godine na prostoru benzinske stanice NIS ubio Kaplanovićevu, koja je bila zaposlena na pumpi. Pri razbojništvu, gde je pokušao da ukrade 10.000 dinara povredio je i bubnu opnu Darku Stankovu.Među dokazima koji su bili dovoljni za podizanje optužnice protiv Srebrića, nalazi se i izjava povređenog Stankova, koji je rekao da se nalazio pored Kristine kada ju je Srebrić ubio. Kristina Kaplanović upucana je tom prilikom u glavu, a preminula je nakon četiri dana borbe za život u bolnici.

BONUS VIDEO: Boba Živojinović dužan Palmi

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi