GENERAL OJDANIĆ ZNA KO JE UBIO GARDISTE?! S kim je bivši načelnik Generalštaba Vojske Jugoslavije bio celu noć u kafani "Knežev lad"!

Javili se novi svedoci u slučaju "Topčider"

Dragoljub Ojdanić
Dragoljub Ojdanić, Foto: Alo!/Marko Metlaš

 

Javili se novi svedoci za slučaj „Topčider“! Advokat Predrag Savić, punomoćnik porodica ubijenih gardista i autor knjige „Iskorak ka pravdi - s posebnim osvrtom na slučaj Topčider“ kaže da su mu se javila tri svedoka i rekla da general Dragoljub Ojdanić, nekadašnji načelnik Generalštaba Vojske Jugoslavije, navodno, zna istinu!

Dragoljub Ojdanić
Dragoljub Ojdanić, Foto: Alo!/Marko Metlaš

 

- Rekli su mi da tužilaštvo treba da sasluša Dragoljuba Ojdanića. Neka ga pita gde je proveo noć uoči ubistva gardista, s kim je cele noći bio u kafani i ko je ušao na kapije dva i tri kasarne „Karaš“ na Topičideru, neposredno pre ubistva vojnika. Ne garantujem da je to dobar trag, samo tražim da tužilaštvo ovo proveri. Veća je šteta da se skriva istina nego da se sazna šta se dogodilo. Roditelji mladića imaju pravo na efektivnu istragu - rekao je juče advokat Predrag Savić u Kući Đure Jakšića na promocije svoje knjige.

Gardisti Dragan Jakovljević i Dražen Milovanović poginuli su u topčiderskoj kasarni „Karaš“ 5. oktobra 2004. Istraga u ovom slučaju još traje, iako je nedavno obeleženo 15 godina od tragične smrti vojnika.

VAŽNO: GENERAL OJDANIĆ OTKRIO IME RUSA KOJI JE IZDAO SRBIJU! Seo je za sto sa Slobodanom Miloševićem i ćutao, a onda je njegov saradnik, izvadio papir i rekao: Usvojite taj plan ili će Beograd biti sravnjen sa zemljom!

Kako saznajemo iz izvora bliskog slučaju, svedoci navode da je Ojdanić uoči tragedije bio s Ratkom Mladićem u kafani „Knežev lad“, da je u povratku u kasarnu navodno video ko je ušao na kapije dva i tri, te da bi mogao pomoći da se ovaj slučaj konačno razreši. S. DŽ. S.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi