OVO JE DRAGOSLAV KOJI JE PUCAO NA TEODORU U BLOKOVIMA! Šetali su mirno, a onda je izvadio pištolj! Kada je stigla policija nesrećna žena je izgovorila nešto od čega će vas proći jeza! (FOTO)

Dragoslav Jovanović (25), koji je u ponedeljak veče pokušao da usmrti suprugu Teodoru (25) pred njihovom bebom, pa potom pucao sebi u glavu, potiče iz kriminalne porodice.

Tedora i Dragoslav Jovanović
Dragoslav Jovanović, Foto: MUP

Dragoslav Jovanović (25), koji je u ponedeljak oko 20 sati pokušao da ubije suprugu Teodoru Jovanoviću (25), a potom i sebe na Novom Beogradu, sin je Ljubomira Jovanovića Staklenog, nekadašnjeg pripadnika surčinskog klana i prijatelja Ljubiše Buhe Čumeta!

 

Sin poznatog "surčinca" ispalio je tri hica u grudi i rame nesrećnoj ženi, i to dok je na samo četiri metra od nje stajala njihova beba, stara 15 meseci, a potom se dao u beg preko livade u Ulici Ivana Ribara. Beba pukom srećom nije povređena, ali je veoma istraumirana. Očevici neviđene porodične drame su za Kurir ispričali da su u ponedeljak videli Teodoru, Dragoslava i njihovo dete u kolicima kako šetaju po parkingu.

STRAVA I UŽAS U BARI KOD TITELA! Dečak (14) upao u težak mulj i umirao u najtežim mukama! Ronioci izvukli njegovo beživotno telo!

- Teodora i Dragoslav su se sreli na parkingu ispred zgrade. On je parkirao auto u Ivana Ribara, prišao je Teodori i neko vreme su mirno razgovarali i šetali s detetom. Čuli smo kada je Dragoslav rekao: "Teodora, ljubavi, ajmo do 'Delta sitija' da ti kupim nešto." Međutim, ona je odbila i tada su počeli da se raspravljaju. Postali su bučni, vikali su... U jednom trenutku mladić je izvukao pištolj. Videvši oružje, Teodora je ostavila kolica i uspela da se odmakne četiri metra. Tada su se čuli pucnji - kaže očevidac i nastavlja:

Tedora i Dragoslav Jovanović
Tedora Jovanović, Foto: MUP

- Jedan metak ju je pogodio u rame, a dva u grudi. Počela je da vrišti, a tuda su prolazila dvojica policajaca. Jedan je odmah krenuo za naoružanim Dragoslavom, koji je unezvereno trčao preko livade i posle 200 metara je pucao sebi u glavu. Drugi policajac je prišao krvavoj Teodori, podvezao joj ranu majicom koju je neki momak skinuo.

 

Kako kaže, teško povređena Teodora je sve vreme bila svesna i razgovarala je s policajcem.

- Kroz plač je rekla kako se zove i da joj roditelji žive u blizini. Rekla je da zovu njenu mamu da dođe po bebu. Policajac ju je pitao ko je pucao na nju, a ona je rekla: "Moj muž, razvodimo se, već neko vreme nismo zajedno." Onda je počela da jauče i vrišti i da se žali kako je boli - kaže sagovornik.

"TEODORA LJUBAVI MOJA, 'AJMO..." Dragoslav, sin poznatog Surčinca koji je pucao u suprugu u blokovima u teškom stanju, komšije od straha ne smeju da PISNU!

Hitna pomoć je nakon toga odvezla Teodoru, ali i Dragoslava u Urgentni centar i oboje se nalaze u bolnici u teškom stanju. Teodorina prijateljica ispričala je da su se ona i Dragoslav upoznali još dok su bili deca i da su se godinama zabavljali.

 

- Bio je grub prema Teodori i nasilje je trpela godinama. Stalno je ponavljala da ga se plaši, ali se sve donedavno bojala da ga prijavi. Pre izvesnog vremena je to učinila i vratila se kod roditelja. Svi smo se pribojavali da bi ovako nešto moglo da se dogodi - rekla je drugarica.

Jovanović nije ranije osuđivan, imao je samo saobraćajne prekršaje.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi