JUGOSLAV SMILJKIĆ (51) UBIJEN U JOHANSEBURGU Srbina izrešetali u južnoj Africi: U čoveka su ispalili 10 hitaca, šest u grudi, dva u LICE!

Muškarac koji je izrešetan u mafijaškoj sačekuši u Johanesburgu, u Južnoj Africi, identifikovan je kao Srbin Jugoslav Smiljkić (51), saznaje „Alo!”.

Jedan od obračuna u Johanesburgu
Jedan od obračuna u Johanesburgu, Foto: Arhiva

Zvanične potvrde o njegovoj smrti još nema, ali su naše vlasti Južnoafričkoj Republici poslale njegove otiske prstiju kako bi se utvrdilo o kome je reč.

- Ubijeni je kod sebe imao lažna češka dokumenta, ali je neophodno da se obavi procedura kako bi njegov identitet bio definitivno potvrđen -rekao je sagovornik našeg lista.

Kako saznajemo, Smiljkić u Srbiji nema kriminalni dosije, ali se ispituje motiv obračuna i njegove veze sa podzemljem u Južnoafričkoj Republici.

- U Srbiji je čist, ali se proverava da li njegovo ubistvo ima veze sa mafijaškim likvidacijama i ratom srpskih klanova u Južnoafričkoj Republici - navodi naš izvor.

Ubistvo se dogodilo u subotu oko 10.30 sati, u Johanesburgu. 

- On je vozio motocikl, a u jednom trenutku je stao pored puta da telefonira. Iza njega se iznenada stvorila crna „honda akord”, iz koje su istrčala dvojica napadača i osula paljbu po njemu - objavili su afrički mediji.

Neže živ u Srbiju: Dobrosav Gavrić (u sredini)
Milan Đuričić Miki,desno, je ubijen krajem aprila 2018.godine a Dobrosav Gavrić (u sredini) hoće azil u Africi, Foto: Marko Đoković

Napadači, obučeni u crno, imali su fantomke na glavama i naočare za sunce, dok su na rukama imali rukavice.

- U čoveka su ispalili najmanje 10 hitaca i pogodili ga sa šest u grudi. Jedan napadač je otrčao ka automobilu, a drugi je prišao žrtvi i pucao mu dva puta u lice - ispričao je očevidac.

Prolaznici su pokušali da pomognu teško ranjenom Srbinu, jer je još bio živ, ali je ubrzo izdahnuo.

Jedan od srpskih begunaca koji su utočište našli u Africi jeste i Dobrosav Gavrić, osuđeni za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana.

Njegov saučesnik Milan Đuričić Miki krajem aprila prošle godine izrešetan jr u Johanesburgu.

U seriji likvidacija u toj zemlji dosad je ubijeno desetak ljudi.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi