SUTRA IZRICANJE NOVE PRESUDE Ubistvo Brisa Tatona i dalje GORUĆA TEMA! Šta će biti sa monahom Savom?! Oči Srbije uprte u Viši sud u Beogradu

Viši sud u Beogradu izreći će sutra novu presudu Dejanu Puzigaći, sa monaškim imenom Sava, povodom optužbi da je učestvovao u ubistvu Brisa Tatona.

Dejan Puzigaća
Dejan Puzigaća, Foto: Alo!

 

* Bris Taton je teško povređen 2009. godine u Beogradu, nakon čega je preminuo

* Igrala se fudbalska utakmica Partizan - Tuluz

* Osim Puzigaće i Prelića, svi ostali su odslužili kazne zatvora

Nova presuda Puzigaći biće izrečena, nakon ponovljenog suđenja, povodom optužbi da je učestvovao u ubistvu francuskog navijača u Beogradu 2009. godine.

Ovo će biti treća po redu prvostepena presuda Puzigaći, pošto mu je tri puta ponovljano suđenje.

Suđenje Puzigaći ponovljeno ovog puta po nalogu Apelacionog suda u Beogradu, koji je početkom decembra 2018. ukinuo prvostepenu presudu Višeg suda kojom je on prošle godine bio osuđen na 12 godina zatvora.

U prvom postupku, koji je vođen protiv više izgrednika, Puzigaća je prvostepenom presudom bio osuđen na 32 godine zatvora, ali mu je kazna odlukom Apelacionog suda 2012. godine smanjena na 14 godina zatvora.

JEZIVA SCENA U BLOKU 62! Kočnice zaškripale, a u sledećem trenutku devojka je ležala pored kola! (FOTO)

Puzigaća, koji se tereti za krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, i dalje je u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu u kojem je se nalazi od izručenja iz Grčke, gde je uhapšen nakon višegodišnjeg bekstva.

Nakon izručenja iz Grčke njemu je dozvoljeno ponavljanje krivičnog postupka, odnosno novo suđenje sa pravom žalbe.

IŠČEZAO ČUME! Izašao iz zatvora, od tada mu se GUBI SVAKI TRAG!

Tokom skrivanja Puzigaća se zamonašio u ruskom manastiru na Tajlandu i uzeo monaško ime Sava, pa se na suđenja pojavljivao u monaškoj odori.

Taton je teško povređen u tuči navijača Partizana i Tuluza iz Francuske na Obilićevom vencu 17. septembra 2009. godine, a 11 dana kasnije je preminuo u bolnici.

SINOĆ SE DOGODIO MASAKR KAKAV SRBIJA NE PAMTI Na mestu gde je Nenad izvršio pokolj se odigrava prava drama! Komšije ne miruju, spremaju mu OSVETU!

Bris Taton
Bris Taton, Foto: Facebook

Na početku ponovljenog suđenja u aprilu 2017, Puzigaća je negirao učešće u tuči, tvrdeći da uopšte nije bio na Obilićevom vencu u vreme nereda i tuče navijača Tuluza i Partizana.

U slučaju ubistva Tatona, Ðorđe Prelić, koji je takođe u odsustvu bio osuđen na 15 godina zatvora, zimus je novom pravosnažnom presudom osuđen na 10 godina zatvora.

UŽAS KOD IKEE Sudarili se kombi i automobil! Ima povređenih! Sve službe alarmirane!

Prelić je pet godina bio u bekstvu do hapšenja u Španiji koja ga je izručila Srbiji 2014. godine.

Osim Puzigaće i Prelića, ostalih 12 optuženih za ubistvo Tatona su ranije osuđeni na zatvorske kazne i već su pušteni iz zatvora na uslovni otpust ili su izdržali zatvorske kazne.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi