PAVLOV LEŠ ISPLIVAO NA MAJČIN ROĐENDAN! Ušao u Dunav i nestao! Danima su tražili njegovo telo, a onda se dogodila ova JEZA! Otac prvi video mrtvog sina!

Telo Pavla Grujića (21) iz Loznice, studenta novosadskog fakulteta FTN, isplivalo je juče nešto posle 14 časova iz Dunava na divljoj plaži na Oficircu u Petrovaradinu.

Pavle Grujić
Pavle Grujić, Foto: facebook.com

Nakon što je telo pronađeno, otac tragično nastadalog mladića identifikovao ga je, a telo je preneto i preneto na obdukciju na Institutu za sudsku medecinu.

Inače, da tuga bude još veća, nesrećan mladić, sin jedinac, pronađen je na majčin rođendan. 

 

Podsetimo, u utorak, 18.juna, Pavle je sa drugom ušao u reku Dunav, na Keju Žrtva racije, nedaleko od spomenika "Porodica" u Novom Sadu. Njih dvojica su plivali I kada su se vraćali ka obali, drug se u jednom trenutku okrenuo da vidi gde je Pavle, ali ga nije ugledao, pa je pomislio da se popeo na obližnji splav. Drug se, raspitivao kod ljudi na splavu, koji su pretražili plovilo u potrazi za studentom.

CELA SRBIJA U ŠOKU! Kolima prešao preko spuštene rampe na pruzi, pa izašao iz kola i napravio još veći UŽAS! Kamere u Šapcu sve snimile! (VIDEO)

Odmah je obaveštena policija, koja je zajedno sa žandarmerijom krenula u potragu. Pavlova majka Maja, tog dana je rekla, da ih je o Pavlovom nestanku obavestila je novosadska policija, a da je Pavlov otac, odmah otišao u Novi Sad. Pavle je, kako je rekla majka, zbog studija živeo u Novom Sadu, a iznajmljeni stan je delio sa jednim drugom.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi