AUTOM PROBIO ZAŠTITNU OGRADU SA NADVOŽNJAKA Užas u Jagodini: Mladić (24) pao sa 20 metara visine! Jeziva scena na mestu nesreće, policija ne isključuje ove dve mogućnosti

Informaciju potvrdio direktor Opšte bolnice u Ćupriji

Saobraćajna nesreća, udes, saobraćajka, sudar
Saobraćajna nesreća,ilustracija Alo!/Suzana Božinović

Mladić koji je sinoć, automobilom probio zaštitnu ogradu i pao sa nadvožnjaka, na prostor između lokalnog puta i železničke pruge u Jagodini, sa teškim telesnim povredama, glave, karlice i grudnog koša, prevezen u Klinički centar Niš.

To je Tanjugu potvrdio direktor Opšte bolnice u Ćupriji dr Slobodan Gajić i dodao da o prebacivanju mladića u Niš odlučio lekarski konzilijum.

Reč je o mladiću, rođenom 1995. godine, koji je sinoć oko 21 sat, automobilom, vozeći iz pravca naplatne rampe prema gradu, probio ogradu nadvožnjaka u blizini Saobraćajne policije u Jagodini i pao u gusto žbunje, sa oko 20 metara visine.

Na mestu nesreće su ostaci automobila, proliveno ulje po travi, jedna registarska tablica, a potpuno uništen autombil je policija sklonila radi veštačenja. Pretpostavlja se da je mladić vozio isuviše brzo, a policija ne isključuje ni tehničku neispravnost vozila, a ni alkoholisanost vozača.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi