DIVNI LJUDI, ALI IH PRATI VELIKA NESREĆA Vesna (31) je kolima ubila rođenog oca! Komšinica otkrila da se još nisu oporavili od prethodne dve TRAGEDIJE

Potresno svedočenje prijatelja

policijska traka mesto zločina policija ubistvo
policijska traka mesto zločina policija ubistvo, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Vesna Đ. (31) iz Sevojna, u ponedeljak, 19. marta, u Sokoloskoj ulici u Sevojnu, udarila je autom svog oca Zdravka Rakića (59), koji je izlazio iz šahta u tom momentu.

Otac je odmah prebačen u užičku bolnicu, gde je izvršena operacija, ali je na žalost, preminuo posle nekoliko časova. Nesreća se dogodila kada se Vesna vozeći svoj "golf 5" vraćala kući. Ulica u kojoj se to desilo je jako uska, a šaht se nalazi na nekoliko metara od kuće u kojoj žive. Prema izjavama prijatelja, Zdravko je bio u šahti i gledao vodomer.

- Čuo je da nailazi automobil i pošao da izađe. Ali, u tom momentu je naišla njegova ćerka, koja ga nije videla od žive ograde, koja je na krivini, a šaht odmah ispod nje - kažu u komšiluku.

Sve koje smo sreli u komšiluku za Rakiće kažu da su divna, časna i poštena porodica.

- Tu su se dva brata Boško i Zdravko doselili i napravili kuće. Pošteni i vredni ljudi. Od njih čovek je samo mogao da očekuje dobro. Svima su pomagali, nikada se ni sa kim nisu svađali. Jedna predivna porodica, ali ih prati neka nesreća - kaže jedna komšinica.

Druga je dodala da je Zdravkov brat blizanac Boško, nedavno umro.

- Prošle subote su mu izdavali četrdeset dana. Inače, Vesna je imala veliku tragediju pre nekoliko godina kada joj je preminula ćerka. Bila je stara šest godina i preminula je od karcinoma na kičmenoj moždini. Vesna i Zdravko su imali baš izuzetan odnos, kao što se kaže, kao otac i ćerka - dodala je komšinica.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Goga
  19/03/2019 - 17:50
  Gospode bas tužna i zla sudbina.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi