URLICI SU SE ČULI U CELOM ARILJU! Vikao je: "Zaklaću te" i rukama i nogama tukao po vratima sa nožem. Deca su molila oca da im ostavi majku!

Užasna drama odigrala se u Arilju u petak popodne kada je N. Đ. (39) nožem nasrnuo na svoju suprugu M. Đ. (32), i to pred njihovo dvoje dece.

Uviđaj
Uviđaj, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Tragediju je sprečila sestra napadnute M. Đ. koja je u obračunu sa pomahnitalim zetom zadobila povrede.

Prava drama u petak popodne odigrala se u Arilju, u kući roditelja M. Đ, u koju se ova žena doselila pošto je ostavila svog muža. Napadu je svedočilo dvoje dece, uzrasta 14 i 12 godina, koja su gledala svog razularenog i pijanog oca koji je, sa nožem u ruci, kidisao na vrata iza kojih se krila njihova majka, i hrabru tetku koja je možda i sprečila krvoproliće!

Noseći nož u ruci N. Đ. (39) je došao u svoju tazbinu. Nesrećna žena, M. Đ. primetila je naoružanog supruga od kog je pobegla, i u panici je utrčala u jednu od soba i zabarikadirala se.

 

U tom trenutku u kući sa njom su bili njeni maloletni sin i ćerka. Kako se saznaje, N. Đ. je pomahnitalo pokušavao da razvali vrata i dođe do preplašene žene.

- Preteći da će ubiti suprugu, N. Đ. je pokušao da provali u sobu u kojoj se ona nalazila i čija je vrata je očajnički držala. Vikao je: "ubiću te", "zaklaću te" i rukama i nogama tukao po vratima pokušavajući da ih razvali, nijednog trenutka ne ispuštajući nož iz ruku. Iz kuće se pronela vriska, zapomagali su i M. Đ, koja je poslednjim atomima snage uspevala da zadrži vrata, i deca koja nisu uspela da ubede oca da im ostavi na miru majku - priča osoba iz istrage iz Arilja, upućena u detalje ovog događaja.

Pozive u pomoć čula je mlađa sestra M. Đ. koja se nalazila u blizini. Utrčala je u kuću i pravo se se ustremila na pomahitalog zeta koji je svom silinom udarao u vrata, neprekidno ponavljajući: "ubiću te". Shvativši šta se dešava, skočila je na njega pokušavajući da ga savlada i otme mu nož.

Došlo je do komešanja, rvanja, prave tuče zeta i svastike i ona je uspela njega da obori na pod. Međutim, nesrećna žena u toj žestokoj borbi ubodena je nožem.

 

Za sada nije poznato da li ju je N. Đ. namerno ubo tokom sukoba, ili je hrabra žena naltetela na sečivo dok je pokušavala da otme zetu nož.

Devojka je zadobila brojne posekotine po rukama, ali je na kraju uspela da otme nož zetu. U tom trenutku M. Đ. je izašla iz sobe, istrčala u dvorište i molila komšije da pozovu pomoć. U kući su se zet i sestra M. Đ. i dalje borili i otimali, a onda je pomahnitali napadač razoružan pobegao iz kuće.

Nedugo zatim na ariljskim ulicama ga je pronašla policija i uhapsila.

Pomahnitalom napadaču je pred Osnovnim sudom u Požegi nodređen pritvor zbog krivičnog dela nasilje u porodici. On, kako se saznaje, do sad nije bio poznat policiji i nema dosije.

- Ovo nije bilo prvi put od kada ga je supruga napustila da je N. Đ. došao u kuću njenih roditelja. Dolazio je i ranije, molio ju je da mu se vrati, ali joj nikada nije pretio, barem ona to nije prijavljila - priča osoba iz istrage.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi