SAMO JE ODJEDNOM POČEO DA SE TRESE GOVOREĆI DA MU JE TEŠKO Vlasnik radnje u Leskovcu opisao Miljanove poslednje trenutke: "Cvećarka mu je donela vodu i šećer..."

U urgentni centar doveden je bez znakova disanja i bez rada srca. Lekari su sve učinili na njegovoj reanimaciji, ali, nažalost, nisu uspeli da ga vrate u život.

Miljan
Miljan, Foto: Printscreen/Facebook

Miljan Z. iz okoline Leskovca preminuo je pre nekoliko minuta u Službi urgentne medicine Opšte bolnice Leskovac, a o uzrocima iznenadne smrti se samo nagađa, potvrđeno je iz više izvora.

„U urgentni centar doveden je bez znakova disanja i bez rada srca. Lekari su sve učinili na njegovoj reanimaciji, ali, nažalost, nisu uspeli da ga vrate u život“, kaže u izjavi za Jugmediu Aleksandar Stojanović, pomoćnik direktora bolnice, a opširnije o tome čitajte OVDE.

 

Ovoj velikoj tragediji prethodila je borba za život mladića ispred prodavnice u Ulici Moše Pijade u centru Leskovca, oko 11.30 sati.

OVO JE MILJAN KOJI JE UMRO NA ULICI U LESKOVCU Otvorio sam mu usta da sprečim gušenje, ali me je ujeo. Stigla mu je devojka, prepoznao je i poljubio...

Miljan
Miljan, Foto: Printscreen/Facebook

Očevici kažu da su ostali šokirani i bili su ubeđeni da će mladić preživeti.

"Sedeo sam ispred lokala. Naišao je dečko koga znam iz grada, njega i njegovu devojku. Kaže da je došao da u lokal pored mog da kupi cveće, jer je sutra pobratim na svadbi, a došao je kod mene i neki telefon da pogleda. Seo je ispred lokala i odjenom poče da se trese govoreći da mu je teško. Cvećarka mu je donela vodu i šećer, ali on dobi napad i poče da se guši. Oborili smo ga na zemlju", navodi vlasnik radnje.

On je uspeo da mu otvori usta, ali ga je ujeo. Mladić je disao sve dok hitna pomoć nije došla, navodi vlasnik.

Uzroci smrti još nisu poznati. Neki tvrde da je prethodno mladić, navodno progutao kesicu sa teškom drogom, čak tvrde i da su taj čin videli, o čemu više možete čitati OVDE.

Međutim, vlasnik radnje koji je pokušao da mu spase život kaže da ne zna da je imao takav porok.

Povezane vesti

 • Korisnik: Mcl
  04/05/2019 - 14:27
  Mole se ljudi koji ovo pročitaju da znaju da je odavno dosao 21vek i da je doslo do nekih novih saznanja na polju nauke i zaključilo se da uvek treba pomoći ali CASOM Vode, nikako i secerom.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi