PUŠKAMA I SIMBOLIMA "VELIKE ALBANIJE" PROVOCIRALI MEŠTANE Zatvorena pekara naoružanih Albanaca iz Pančeva: Opravdanje koje su dali je SRAMNO!

Dolovci su se danas okupili samoincijativno, i prikupili 250 potpisa u okviru peticije, koju su predali vlasniku lokala koji je Albancima otkazao lokal...

 

Dolovo, Foto: Alo!

 

Meštani naselja Dolovo u Pančevu uspeli su da nenasilnim putem zatvore pekaru Albanaca, koji su na društvenim mrežama provocirali fotografijama na kojima se vide puške, i na kojima Albanci pokazuju raširenim rukama crnog orla, koji predstavlja simbol Velike Albanije.

Dolovci su se danas okupili samoincijativno, i prikupili 250 potpisa u okviru peticije, koju su predali vlasniku lokala koji je Albancima otkazao lokal. Na ovaj potez meštana i vlasnika lokala, Albanci su odgovorili da su se samo šalili, na to su im meštani dolova poručili da se tako ne mogu šaliti i da su im ukazali gostoprimstvo a oni im na to odgovorili provokacijama i pretnjama.

 

Meštani sela Dolovo istakli su da je nedopustivo da država ostane nema na ovakve pretnje i dopusti da se Albanci 20km od Beograda šetaju naoružani.

 

U narednih nekoliko sati se očekuje da će Albanski vlasnici pekare Halit i Granit Osmankaj iseliti iz poslovnog prostora.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi