UŽAS U LESKOVCU Žena (33) silovana u prolazu kod stanice! Manijak joj zapretio da nikom ne kaže, a onda zadao poslednji udarac

Na istom mestu se i ranije dešavale strahote

Mesto zločina, Leskovac
Mesto zločina, Leskovac, Foto: T. S.

Pripadnici leskovačke Policijske uprave u toku dana u sredu 6. marta uhapsili su i priveli pravdi A. J. (34) iz Leskovca, za kojeg se osnovano sumnja da je izvršio krivično delo silovanja i krađe radi sticanja protivrpavne imovinske koristi.

Krivična prijava ga tereti, a mi nezvanično saznajemo u leskovačkoj PU, da je okrivljeni A. J. u prošli ponedeljak 4. marta,u kasnim popodnevnim satima, na potezu izmedju gradske autobuske i železničke stanice u Leskovcu u zapupštenom pešačkom polazu silovao tridesettrogodišnju poznanicu.

Nakon navodne obljube, on je  ozbiljno zapretio uplašenoj ženi da nikome ne kazuje o tome šta se tu desilo, a onda joj skinuo zlatne mindjuše, koje je navodno sat kasnije prodao u obližnjoj zlatari...

Sudija za predhodni istražni postupak na predlog javnog tužioca osnovnog suda u Leskovcu, zbog mogućnosti da se krivično delo silovanja ponovi, ili da silovatelj utiče na svedoke i oštećenu, u toku dana u sredu okrivljenom A. J. odredio je istražni pritvor do 30 dana.

Dva pešačka prolaza ispod „čuvenog“ leskovačkog podvožnjaka, u kojem se jednom od njih dogodio incident, prava su noćna mora za pešake, jer su stecište brojnih korisnika opijata, ali i neodgovornih pojedinaca koji tu vrše veliku nuždu umesto na staničnim toaletima.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi