TEŠKA DRAMA U NIŠU! Žena prebila muža na mrtvo ime i prezime, a on MOLIO POLICIJU za jednu NEVEROVATNU stvar!

Prijavio suprugu da ga je prebila, pa molio sudiju da je ne šalje na robiju! Ovo je samo jedna od priča iz Prekršajnog suda u Nišu, u kojoj je glavni akter bio muškarac koji je suprugu dva puta prijavljivao za nasilje u porodici, zbog čega je osuđena na dva meseca zatvora, ali se zlostavljani muž iznenada predomislio i kumio sudiju da je ne šalje iz brave!

Policija, hapšenje
Policija, hapšenje, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Čovek je prijavio nasilje u porodici, pa je intervenisala policija, koja je upozorila suprugu i naredila joj da napusti stan. Međutim, supruga je sutradan ponovo banula na vrata. Nišlija je ponovo pozvao policiju u pomoć, pa je žena privedena kod sudije i izrečena joj je zatvorska kazna do 60 dana. Ali to nije bio kraj drame.

 

Zatvorski krug, zatvor
Zatvorski krug, zatvor, Foto: Alo/ Vladimir Marković

U Prekršajnom sudu se ubrzo obreo suprug kažnjene žene zajedno sa malom decom, ali i sa čudnim zahtevom. On je stvarno imao probleme sa ženom i prijavljivao je nasilje u dva navrata, ali treći put je imao sasvim suprotan zahtev. Molio je sudiju: „Aman, pomažite da supruga ne ide u zatvor! Vidite da imamo troje male dece.

POLICIJA UŠLA U TRAG NAPADAČU?! Otkriveno kako je izgledao čovek koji je pucao u Ljubicu! Dve OPCIJE su na stolu!

Šta ću ja da radim s decom kad je ona u zatvoru?! Pustite je, oprostite joj nekako“, zavapio je čovek s ulaza. Međutim, uprkos dobroj volji, nisu uspeli u tome da suprugu spasu od zatvora jer je već bila poslata na izdržavanje kazne i ostala je u zatvoru - zabeleženo je u spisima niškog suda. 

OVO JE MONSTROUZNI UBICA IZ ZRENJANINA! Udarao dedu ŽARAČEM u glavu sve dok ga nije ubio! Pukao mu film kada mu je žena Angelika rekla nešto o starcu!

U Prekršajnom sudu, Nišlije su zastupljene sa oko šest odsto. Činjenica je da kao izvršioci nasilja prednjače muškarci, ali ima i slučajeva da su žene te koje su nasilne. Prema sadašnjoj situaciji, Nišlije se ne mogu kvalifikovati kao nasilnici, niti kao učestali prekršioci.

 

SASLUŠAN VOĐA ŠKALJARSKOG KLANA! Vukotić otkrio da li je imao veze sa likvidacijama "kavčana"! MUK U SUDNICI U BEOGRADU!

 

- Činjenica je da su preventivne mere i kaznena politika dale rezultat i mi smo u prošloj i prvoj polovini ove godine imali manji broj prijava za prekršaje. Trenutno imamo 18.000 predmeta manje nego prošle godine. Tome je delomično doprinelo izdavanje prekršajnih naloga od komunalnih službi, ali Nišlije sve manje čine prekršaje, kako u saobraćaju, tako i u kršenju javnog reda i mira.

Hapšenje, ubistvo, sud

Kada je reč o statistici, prednjače kao i uvek prekršaji u vezi sa bezbednošću saobraćaja sa 60 odsto, i to zbog prolaženja na crveno svetlo, alkoholisanosti, vožnje bez dozvole i izrečene zabrane vozaču zbog ranijeg prekršaja, nevezivanja pojasa, korišćenja mobilnog telefona u toku vožnje…

Policija je dosledna kada je reč o alkoholisanosti i sve vozače koji imaju više od 1,2 promila alkohola u krvi zadržava do istrežnjenja. Ali šta reći kada smo nedavno imali slučaj vozača koji je upravljao automobilom sa 3,5 promila alkohola u krvi, pa smo u takvim slučajevima i mi skloni izricanju strožih kazni - kaže za „Alo!“ Mišel Marković, predsednik niškog Prekršajnog suda.

BONUS VIDEO:

 U jeku turističke sezone, za prekršaje koje načine stranci u tranzitu izriču se uglavnom novčane kazne. To su sve češće čine naši gastarbajteri. Naime, mnoge Nišlije otvaraju firme u susednoj Bugarskoj i voze automobile sa njihovim tablicama. Nažalost, to nije dovoljno za upravljanje takvim autom u Srbiji. Mnogi su iznenađeni kada interveniše saobraćajna policija i privede ih sudiji za prekršaje. Tek tada saznaju da im za vožnju automobila sa stranim tablicama potrebno da imaju i prijavljeno prebivalište u inostranstvu. 

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) MONSTRUOZNO UBISTVO PSA! Jadnu životinju obesio o PRIKOLICU i vozio po selu, pa se HVALIO svima svojim svirepim ZLOČINOM!

U sudu ima predmeta koji se vuku godinama, pa zastare.


Trenutno 23 sudija rešava 8.000 predmeta, što je po jednom sudiji 350 predmeta, a normativ je 60 predmeta po sudiji da bi se radilo efikasno. Zbog toga Marković najavljuje prijem novih sudija, kao i nove prostorije za Prekršajni sud. 

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi