MUŠKARAC KOJI JE NASRNUO NA VODITELJA OTKRIO RAZLOG NAPADA "Žika je ubica, tukao mi je oca! Nisam znao da je on, inače bih ga zgazio!" Policajci zanemeli kad je izgovorio ove reči!

Slobodan Popović (50) iz sela Sanković uhapšen je nakon što je pesnicom udario popularnog TV voditelja Živorada Nikolića, koji se u nedelju na trgu u Mionici pripremao za emitovanje svoje emisije.

Žika Šarenica
Žika Šarenica, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Snimanje popularne emisije "Žikina Šarenica" prekinuto je kada je među ljude uleteo traktor koji je vozio Slobodan Popović.

On je iz samo njemu poznatog razloga krenuo na Živorada Nikolića, vređao ga i vikao pogrdne reči, a potom i fizički nasrnuo na njega. Opširnije pročitajte OVDE.

- Ja sam pobegao. Hvala Bogu, još imam brze noge, pa me nije stigao. On je prvo nešto vikao, ali mi je u početku sve izgledalo kao šala. Obezbeđenje ga je brzo savladalo, nije tačno da me je šamarao. Snimanje smo brzo nastavili. Čuo sam da on nije baš potpuno u redu i ja ga neću tužiti. Žao mi je što se sve to dogodilo u Mionici, volim tamo da idem i tamo je divan narod - rekao je Nikolić.

Slabih živaca

Majka uhapšenog traktoriste Stana Popović potvrdila je da je Slobodan dva puta bio na ratištu i da je od tada popustio sa živcima.

DRAMA U CENTRU BEOGRADA, BAHATI VOZAČ IZAZVAO UDES I POVREDIO ĆERKU ZVEZDANA TERZIĆA Kao furija prošao kroz crveno i udario u Mašin džip!

- Moj Slobodan je kao devojka, nikoga on ne bi povredio. Bio je na ratištima i malo je popustio sa zdravljem. Nema devojku i nije se ženio, živimo nas troje, Slobodan, njegova sestra, i ja, izdržavamo se od zemlje. On je završio fakultet u Šapcu, a šiša ovce i tako sastavljamo kraj s krajem - kaže majka uhapšenog traktoriste.

Hteo da ga zgazi

Da osumnjičeni Slobodan nije najboljeg zdravlja, primetilo se i tokom saslušanja.

TEŠKA TUGA! Ovo je uzrok smrti devojčice (14) u Aleksandrovcu!

Popović je na čisto informativna pitanja odgovarao sa " ne znam", a upitan je šta ima da izjavi po pitanju krivične prijave, odgovarao je da se "radi o direktom umišljaju i da je bio pri svesti i volji".

- Ja samo nisam znao da se radi o Živoradu Nikoliću i Ljubiši Mariću. Nisam ih dugo video, a inače da sam znao, izgazio bih ih obojicu. Oni imaju 10, 15, krivičnih dela, pa i teška ubistva. Tukli su mi oca - rekao je na saslušanju osumnjičeni.

Na pitanje tužilaštva da li ima nekih zdrastvenih problema, psihičke ili fizičke prirode, rekao je da je njegovo zdravlje "maltene idealno", a upitan da li želi da izjavi još nešto, kratko je odgovorio: " Treća sreća" i odbio da potpiše zapisnik.

Osumnjičeni Slobodan Popović ranije je bio osuđivan zbog držanja oružja i eksplozivnih materija, a pre godinu dana izrečeno mu je obavezno psihijatrijsko lečenje na slobodi.

NOVI DETALJI PUCNJAVE U PANČEVU Šiptarov kum upucao dužnika u teretani!

Žika: Mislio sam da je neki šaljivdžija

Voditelj je u policiji ispričao da je u centru Mionice, zajedno sa svojom TV ekipom, gledao gde će biti postavljena scenografija, kada se u momentu pojavio traktorista, koji je počeo da viče.

- Pomislio sam da je neki lokalni šaljivdžija koji će biti uključen u program. Međutim, čovek je počeo da vređa, psuje svima majku i, bez ikakvog povoda, krenu pesnicom na mene - ispričao je Nikolić.

Živorad Nikolić, Žika Šarenica
Živorad Nikolić, Žika Šarenica, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

U trenutku incidenta uz voditelja je bio i Ljubiša Marić iz Mionice, dugogodišnji prijatelj Nikolića, koji je došao da ga pozdravi, ali je napadač nasrnuo i na njega. Potom je pobegao, a policija ga je savladala u susednoj ulici, skinula sa traktora i privela.

Iznervirao se zbog vode na njivi

Prema rečima majke uhapšenog, Slobodan je tog dana bio ljut jer im je njiva bila pod vodom.

- Bio je ljut na ceo svet, pa i na svoj život. Iznerviralo ga je što nam je njiva pod vodom već mesec dana. Sa svih okolnih njiva je voda otišla, samo u našu još ne može da se uđe. Slobodan se žalio, ali nije nam se niko obraćao, pa se iznervirao, seo na traktor i otišao do Mionice. Valjda neće da ga oteraju na robiju, sestra ide da ga poseti - kaže Stana Popović.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi