ALBANCI SE ZVERSKI IŽIVLJAVALI Zlostavljali Srpkinju, a kad je muž pokušao da je odbrani, usledila je nezapamćena strahota!

Srbin Vojislav Todorović na silu je izvučen iz vozila i uveden u policijsku kućicu na prelazu Končulj, gde je pretučen. Kosovski policajci su ga zadržali do dolaska tužioca iz Kosovske Kamenice.

Kosovska policija
Kosovska policija, Foto: AP/Bojan Slavković

* Kosovska policija brutalno pretukla Srbina

* Policajci nisu hteli da puste njegovu suprugu u Srbiju

* Posle krvničkih batina, uhapsili su ga

Incident je počeo oko Todorovićeve supruge, koja je umesto lične karte kod sebe imala potvrdu, pa policiajci nisu hteli da je puste da uđe u Srbiju.

Na maltretiranje i ponižavanje svoje supruge reagovao je Vojislav, što je bio okidač za kosovske policajce da započnu torturu. Prvo su ga bez povoda pretukli, a potom i uhapsili.

Vojislav Todorović ima 70 godina i nije bio u evidenciji potraga ili onih koji su od strane Albanaca osumnjičeni za ratne zločine.

UŽAS U NIŠU! Sin MRTAV PIJAN isprebijao majku i slomio joj vilicu! Celu noć provela u teškim mukama, Hitna ujutru zatekla STRAVIČAN prizor!

Kako se saznaje, ceo slučaj je okarakterisan kao napad na službeno lice, iako je Todorović jedini povređen prilikom incidenta.

Bonus video

Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi