MARKO IMA TREĆU ŽENU? O turbulentnom ljubavnom životu Miloševića juniora se mnogo spekulisalo, a sada su novi dokazi podgrejali čitavu priču!

Prema rečima porodičnih prijatelja Miloševića, svi koji su imali priliku da vide Markovu treću suprugu kažu da je prelepa

 

Marko Milošević, Mira Milošević
Marko Milošević, Mira Milošević, Foto: EPA

Marko Milošević u Moskvi živi sa trećom suprugom, koju je upoznao tokom školovanja u SAD.

Kako otkriva Srpski telegraf, sin Slobodana Miloševića i Mirjane Marković već nekoliko godina je u braku sa ženom koju je upoznao na školovanju u Americi. On je tada još bio u braku sa drugom suprugom, Ruskinjom, ali je odmah ostavio i počeo da živi sa misterioznom lepoticom.

Prema rečima porodičnih prijatelja Miloševića, svi koji su imali priliku da vide Markovu treću suprugu kažu da je prelepa.

- Marko je za tom ženom potpuno izgubio glavu, pa se u Moskvu vratio zajedno sa njom, rešen da napusti tadašnju suprugu i zajedničku ćerku, što se ubrzo i dogodilo - tvrdi porodični prijatelj Miloševića.

UGOJIO SE I OSEDEO

O turbulentnom ljubavnom životu Miloševića juniora pojavljivale su se mnogobrojne neproverene informacije, a novu priču o njegovoj privatnosti podgrejale su fotografije koje su ovih dana objavljene.

Naime, Marko se prvi put posle 13 godina, kada je viđen u Hagu prilikom preuzimanja očevog tela, pojavio na komemoraciji svojoj majci Mirjani Marković u Moskvi i šokirao izgledom! Od nekada mršavog golobradog mladića ofarbanog u plavo, sin nekadašnjeg prvog čoveka Srbije Slobodana Miloševića nabacio je kilograme, prilično oćelavio i osedeo.

Da je Marko promenio lični opis, uverili su se svi koji su videli fotografije objavljene na Fejsbuku na kojima u stavu mirno stoji pored majčinog odra. Milošević mlađi otišao je iz Srbije 6. oktobra 2000. godine, samo nekoliko sati posle svrgavanja njegovog oca s vlasti. O njegovom životu nakon bega u Rusiju malo se zna, a njegov lik jedva da se pojavljivao u medijima nakon očeve smrti. Tada je imao svega 32 godine i još je ličio na onog Marka kakvog ga svi pamtimo.

Slobodan Milošević, Marko Milošević, Mira Marković
Slobodan Milošević, Marko Milošević, Mira Marković, Foto: EPA/Anja Niedringhaus

MILICA I RUSKINJA

U to vreme on već nije bio u vezi sa Milicom Gajić, sa kojom ima sina, koji nosi njegovo ime. Navodno je tada bio oženjen Ruskinjom sa kojom je dobio ćerku, koja je u četvrtak u Moskvi prisustvovala komemorativnom skupu i kremaciji svoje bake Mirjane.

Spekulacije o ženidbi ovom Ruskinjom potvrdio je njegov stric Borislav Milošević, inače nekadašnji ambasador Jugoslavije u Moskvi. Slobodanov brat je krajem 2012. u razgovoru za Njujork tajms rekao da čitava porodica živi u harmoniji u ruskoj prestonici i da je Marko oženjen tamošnjom državljankom koju nije imenovao i sa njom ima ćerku. Tada je prvi put neko iz njegovog neposrednog okruženja javno rekao ono o čemu se do tada u javnosti samo nagađalo.

Međutim, i to je postala prošlost jer sada živi u trećem braku, bliski prijatelji Miloševića tvrde, veoma skladnom.

LJUBAV MILICE I MARKA

- Milica Gajić je nevenčana supruga Marka Miloševića, sa kojim ima sina Marka, rođenog 1999.

- redovno se pojavljivala na svim manifestacijama sa sinom pokojnog predsednika, ali nikada nije mnogo otkrivala medijima o njihovom ljubavnom odnosu

- spekulisalo se u to vreme da je Marko vara na svakom koraku, ali ona nije govorila ružno o njemu i ostala je uz porodicu Milošević

- posle 5. oktobra 2000. i rušenja Slobodana Miloševića sa vlasti, supruga Mira i sin Marko izbegli su u Rusiju i tada im se brak potpuno raspao

- oni su i dalje u stalnom kontaktu, a Marko Milošević finansijski brine o sinu

- Marko je Milici prepisao porodičnu kuću u Požarevcu

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi