DOK SU DRUGI BEŽALI OD LEGIJE, VLADIMIR JE IMAO PETLJU DA PUCA U NJEGA Događaj gotovo nepoznat javnosti! Ulemek je tada preživeo, razlog napada je rasvetljen, a onda je došao 8. oktobar 2000!

Za vrlo kratko vreme izgradio je pravu imperiju.

 

Milorad Ulemek Legija
Milorad Ulemek Legija, Foto: EPA

Za vrlo kratko vreme izgradio je pravu imperiju, a bogatstvo mu se procenjivalo na 500 miliona dolara. Oni koji nisu verovali da je svojevremeno pucao u svog telohranitelja Legiju iz sprdnje, kako bi video da li je pancir dobar, ne znaju ko je bio Vladimir Bokan.

U Bokanovoj vili-kancelariji od dva miliona dolara u atinskom predgrađu Glifada, na njegovoj jahti, kao i u vili od 15 miliona dolara u atinskom predgrađu Vula, gde je živeo s porodicom i obezbeđenjem, ređali su se gosti kao što je Marko Milošević, Joca Amsterdam i Milorad Ulemek Legija i mnogi drugi. Atinska štampa pisala je da je Bokanova vila zapravo bila u vlasništvu Marka Miloševića, a da je Vladimir bio njegov čovek.

ZORAN MRVA PAO U SUBOTICI! Crnogorac uhapšen zbog LAŽNE LIČNE KARTE, specijalci mu upali u stan, sumnja se da je pripadnik opakog klana! (FOTO)

Pre nego što je otišao u Grčku osamdesetih je započeo posao sa cigaretama, a u Atini je upao u oči ogromnim novcem. Osnovao je dilersku firmu, posedovao je više aviona, brodove kojima je prevozio naftu i cigare.

LIST BORBA HITNO IZVEŠTAVA Crnogorci vladaju Južnom Amerikom! Napravili HAOS u dalekom Čileu, policija upala na brod, pronađeni DOKAZI ukazuju na plan za osvajanje SAD?!

Milorad Ulemek Legija
Milorad Ulemek Legija, Foto: Printscreen/Youtube

Neposredno pre ubistva atinskoj televiziji dao je intervju i najavio da će otkriti imena ljudi koji su učestvovali u švercu za koji njega optužuju. Pričalo se da je počeo da preti da će sve da ispriča.

Upućeni kažu da nije pustio suzu sve dok nije morao da sahrani svog najboljeg prijatelja! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Dragan Joksović Jokso ubijen je 4. februara 1998. godine u foajeu stokholmskog hipodroma Solvala. Dvadesetogodišnji Finac Jan Raninen, unajmljeni narkoman, "overio" je Joksu s dva metka u glavu. Joksović, najveći autoritet skandinavskog podzemlja, za života je bio jedan od najboljih prijatelja Željka Ražnatovića Arkana.

ŠEŠELJ NAPISAO PORUKU JAVNOSTI Izneo detalj koji rešava SLUČAJ UBISTVA od kojeg Srbija strepi! (FOTO)

Ubijen je u sačekuši ispred svoje kuće u Grčkoj 8. oktobra 2000. u crnom mercedesu u trenutku kad je pokušavao da parkira automobil.

ON JE JEDINI PRETUKAO ARKANA I OBELEŽIO GA PO LICU! Bio je opasan momak '90, brat našeg kultnog pevača, a onda su ga ubili i ZAZIDALI U TEMELJE BENZINSKE PUMPE! (FOTO)

DO SADA NISTE VIDELI Legija u borbama na ratištu! Bio je strah i trepet za neprijateljske horde zla! Ne daj bože da mu neko stane na žulj! (VIDEO)

ON JE LIKVIDIRAO KNELETA Bio sam u sobi 331! Ležao je na stomaku, na ogledalu ispisan broj 1, bio je prvi na spisku za ODSTREL!

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi