KRISTIJANO RONALDO NA KOKAINU Otkriveno poreklo misterioznog tovara droge sa Dunava?! Šifra vodi do poznate juvelirnice i organizacije na vrhu piramide

Istražitelji su otkrili da su Igor Dedović i Vranjanac Davor T., navodni finansijeri narkotika koji je u martu zaplenjen kad se prevrnuo brod u delti Dunava, koristili oznake slavnog fudbalera i čuvene juvelirnice, koje mogu da dovedu do osoba od kojih je droga kupljena

Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Juanjo Martin

Rumunska policija je u nastavku istrage o švercu kokaina, koji su navodno organizovale vođe škaljarskog i vranjskog klana, otkrila da je tovar droge imao oznaku "CR7", što je zaštitni znak slavnog fudbalera Kristijana Ronalda!

VARATE SE AKO MISLITE DA SE ZEMUNSKI KLAN NIKOGA NIJE PLAŠIO! Zbog jedne otmice jedva su sačuvali žive glave!

Kako prenose rumunski mediji, nakon što je u martu u delti Dunava, na ušću u Crno more, pronađeno 1.040 kilograma kokaina koji je ispao iz prevrnutog broda, na obalama Crnog mora počeli su da isplivavaju novi paketi sa drogom.

- Ti paketi imali su šifre Kristijana Ronalda - "CR7", ali i šifre čuvenih juvelirnica "Kartije". Ispostavilo se da su oni deo tovara koji je u martu zaplenjen kada je transport kokaina iz Latinske Amerike u Evropu pošao po zlu. Ove oznake na paketima kokaina, čistoće preko 90 odsto, od velike su pomoći istražiteljima jer mogu da ih dovedu do osoba od kojih je droga kupljena, pošto svaki narko-bos ima svoju oznaku, koja garantuje kvalitet robe, ali i stavlja do znanja konkurenciji čija je - objašnjava naš sagovornik.

BIVŠI KOMANDIR STRAŽE ISPRIČAO SVE DETALJE Knele se u zatvoru hvalio da je na stadionu Crvene Zvezde, naočigled policije, vadio pištolj i govorio samo jednu rečenicu!

Podsetimo, u istrazi šverca više od tone kokaina zaplenjenog u Rumuniji, srpska i rumunska policija otkrile su da iza pošiljke navodno stoje Igor Dedović, jedan od vođa škaljarskog klana, i Davor T., vođa kriminalnog klana iz Vranja.

- Sumnja se da Davor T. predvodi međunarodnu kriminalnu grupu koja se bavi švercom kokaina iz Južne Amerike u zemlje EU, a čiji članovi imaju precizno podeljene uloge i zadatke. U Srbiji je više puta hapšen, ali su prijave mahom odbačene - podseća izvor iz istrage i navodi da se sumnja da ova kriminalna grupa sarađuje sa škaljarskim klanom iz Kotora u poslovima krijumčarenja narkotika.

- Igor Dedović važi za neprikosnovenog šefa škaljarskog klana. Operativnim radom se došlo do informacija da su Davor T. i Dedović navodno finansirali drogu koja je pre dva meseca zaplenjena u Rumuniji, a tada su u toj državi uhapšena i dvojica Srba, navodno zadužena za transport robe kopnenim putem - kaže izvor.

ŠOK DETALJI HAPŠENJA! Droga skrivena na TITOVOM BRODU, traga se za saradnikom Darka Šarića!

Interesantno je to da policija sumnja da je tovar kokaina bio znatno veći od zaplenjenih 1.040 kilograma jer na obalama Crnog mora u Rumuniji, ali i Bugarskoj, danima isplivavaju novi paketi.

Kokain je velike čistoće i spakovan u cigle
Kokain je velike čistoće i spakovan u cigle, Foto: AP,Fernando Antonio

Rumunska policija je u okviru istrage o švercu kokaina čistoće 90 odsto i vrednosti oko 300 miliona evra došla do saznanja da su četiri osobe neposredno pre prevrtanja čamca došle u ribarsko selo u oblasti Sveti Đorđe.

- Meštani su ispričali da su u njihovo selo, otprilike 20. marta, došle dve žene i dva muškarca koji su pričali španski. Opisali su ih kao elegantne i ljubazne strance. Upali su im u oči jer su pokupovali sve torbe koje su bile na lageru u lokalnoj prodavnici. Nakon što se brod sa kokainom prevrnuo 23. marta, četvoro stranaca je misteriozno nestalo iz sela - preneli su rumunski mediji i dodali da policija traga za njima.

Ovo su srpski putevi droge: Kako je organizovan transport kokaina i u čemu je Grupa Amerika skrivala kilograme narkotika!

- Četvorka se prilikom ulaska u Rumuniju prijavila graničnoj policiji, rekli su da su došli da bi se bavili ribolovom. Međutim, sada je jasno da su oni zapravo bili deo organizovane mreže krijumčara droge - kaže izvor.

Rumunija, kokain
Rumunija, kokain, Foto: EPA/Policia Romania

Podsetimo, 300 policajaca tražilo kokain po obali Crnog mora, 1.040 kilograma čistog kokaina zaplenjeno posle prevrtanja broda, 300 miliona evra je ulična vrednost zaplenjene droge

- Sumnja se da je pošiljka bila teška čak tri tone, koje su bile raspoređene na dva plovila. Veruje se da je jedan čamac uspeo da stigne na odredište, dok se drugi prevrnuo u regiji Sveti Đorđe. Prilikom prevrtanja, neki paketi su otplovili, tako da sada gotovo svakodnevno izranjaju iz mora - prenose izvori.

RAZBIJENO NEPROBOJNO SELO! Srpska policija upala u ALBANSKO LEGLO, pao šef klana sa čistim heroinom, od kilograma droge pravili su ČETIRI!

PAO "MEDA", VOĐA OZLOGLAŠENOG KLANA! Ovo su pripadnici opasne grupe koji su juče uhapšeni, njihova imena su poznata OD DEVEDESETIH!

SVE O OZLOGLAŠENOM KLANU AMERIKA Bili jači od Zemunaca, a vođa im je bio čovek koji je ubio Cecinu kumu! Poznati su i kao "eskadron smrti"!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi