DOK SU LIDERI OPOZICIJE GOVORILI DA SE SLUŽBE BAVE PROTESTIMA... Trajala akcija tokom koje je pao NAJVEĆI KRIMINALNI KLAN na Balkanu! (VIDEO)

U velikoj akciji bezbednosnih službi Repubilke Srbije uhapšeno je pet članova klana "Amerika", a kako saznajemo, među uhapšenima je Veselin Raičević Meda, za koga se sumnja da je vođa ove kriminalne grupe i rođeni brat pokojnog Vojislava Raičevića zvanog Voja Amerikanac, koji je i stvorio pomenutu organizaciju

 

Policija
Policija, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

 

Iako su lideri opozicije u Srbiji tvrdili da se bezbednosne službe zemlje bave njima i protestima, danas je tokom skupa "Jedan od pet miliona", BIA u saradnji sa UKP PU Beograd i SBPOK UKP MUP-a Republike Srbije i Tužilastvom za organizovani kriminal, sprovodila akciju u jednom poznatom beogradskom restoranu.

 

Tom prilikom uhapšeni su visoko pozicionirani članovi pomenutog klana "Amerika", A.J. (52) i lice turskog porekla, i LJ.P. (41) tokom primopredaje narkotika.

Bezbednosne službe su, kako saznajemo, zaplenile 2kg heroina.

Pored njih uhapšeno je još troje pripadnika klana "Amerika" Veselin Raičević (57), za koga se sumnja da je vođa ove grupe, I.A (60) i A.S. (41).

Akcija je međunarodnog karaktera, a kako saznajemo, droga je stigla iz Bugarske a kurir je iz Makedonije.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi