PRETE DA ĆE MI STAVITI KESU NA GLAVU Barbara proživljava PAKAO, a sada se oglasila i odgovorila na pitanje koje zanima celu Srbiju!

Izveštavanje Barbare Životić sa prošlonedeljnog protesta "Stop krvavim košuljama", izazvalo je oštre rekacije, usledio je niz verbalnih napada, kao i najtežih uvreda i pretnji koje su joj upućene putem društvenih mreža

Barbara Životić
Barbara Životić, Foto: Printskrin

Novinarka Studija B kaže da je pretrpela pakao posle izveštavanja sa protesta, a zbog stresa, ona pije lekove za smirenje i još je pod terapijom.

- Malo sam bolje sada, u odnosu na prve dane posle protesta, ali nisam dobro. Pretnje nisu prestale, još uvek ih šalju, ali ih je znatno manje nego prvih dana - rekla je ona.

 

Zbog poziva na njeno ubistvo, kako je rekla, podnela je krivičnu prijavu protiv 16 lica, za sada, koji joj "najstrašnije pretnje" upućuju putem društvenih mreža, a taj spisak će se proširiti.

- Šalju mi poruke u kojim mi prete ubistvom, silovanjem, prete da će mi staviti kesu na glavu. Ima onih koji javno, putem profila na društvenim mrežama, pozivaju na linč. Zbog svega toga, ja sam na bolovanju, tako da večeras neću izveštavati sa protesta - rekla je ona.

 

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je da će MUP istražiti pretnje novinarki Studija B, ali i drugim novinarima i da ne postoji nijedan slučaj koji je manje ili više prihvatljiv.

- Svako nasilje je neprihvatljivo i pozivam celo društvo da ne postoje razlike u tome da li im se sviđa kako izveštava neki novinar, pa da prete silovanjem ili smrću i da to prema nekom bude prihvatljivo, a prema nekom drugom neprihvatljivo. Svako nasilje i pretnja moraju da budu jednodušno osuđeni - izjavio je on.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi