PREDSEDNIK VUČIĆ IZNEO NAJSTRAŠNIJE SLUTNJE! CIA je dovela na vlast, a ima dva poslanika - Sledi odluka OVE DRŽAVE: Priznaće nezavisnost Kosova!

Predsednik Vučić danas je na konferenciji najavio mogućnost da jedna zemlja promeni svoju odluku o Kosovu i prizna nezavisnost južne srpske pokrajine.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Rade Prelić

 

* Predsednik Vučić izneo strašne slutnje

Pročitajte još

* Postoji mogućnost da u narednih nekoliko dana dođe do novog priznanja nezavisnosti Kosova

* Deo opozicije u Srbiji iskazao je podršku režimu koji će doneti takvu odluku

 

Kako saznaje portal Alo.rs reč je o Boliviji koja bi u narednih nekoliko dana mogla da preispita svoju odluku o nepriznavanju Kosova i odluči se da podrži albanske separatiste.

Bolivija, Evo Morales
Foto: Tanjug/Juan Karita

Vučić je govoreći o napadima na novinarku Ljiljanu Smajlović oštro kritikovao novinare koji vode kampanju protiv nje i napomenuo da deo opozicije u Srbiji podržava sve režime u svetu koje bez podrške naroda dovodi CIA.

Prethodno je Smajlovićeva jasno istakla da deo opozicije priželjkuje dolazak na vlast po bolivijskom scenariju.

AKTUELNO: GRAĐANSKI RAT NA POMOLU! MORALESOVE PRISTALICE KRENULE U NAPAD Bolivija pred haosom, La Paz potpuno odsečen, putevi ka gradovima blokirani, vojska pravi vazdušni koridor! (VIDEO)

Predsednik Srbije je insinuirao da se radi o istaknutim članovima Saveza za Srbiju koji se nadaju dolasku na vlast, iako nemaju nikakvu podršku u narodu, pa očekuju stranu intervenciju.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

- Jedan polupismeni novinar soli pamet Ljilji Smajlović koja je Albert Ajnštajn za njega. Ima li strašnije nesreće za jednu ženu, gde su gradonačelnicu jednog grada Vintu tukli motkama, izubijali neki "veliki junaci" kao ovaj kod nas što hoće meni da saspe pet metaka u leđa, ošišali je, a potom polili crvenom farbom, pa je šetali kao mečku. Pojedini se kod nas tome raduju. I to se raduju oni koji su navodno bili protiv Amerikanaca, a svaku revoluciju iza koje stoji CIA podržavaju - rekao je Vučić.

NE PROPUSTITE: SRBIN SRUŠIO MORALESA Procureli novi detalji državnog udara u Boliviji. Evo ko stoji iza svrgavanja predsednika (FOTO)

Predsednik je tada podsetio da nova predsednica Bolivije Žanin Anjez Čavez ima samo dva poslanika, a došla je na vlast zahvaljujući svrgavanju Eva Moralesa uz pomoć CIA, i najavio mogućnost da ova zemlja sada preispita svoj stav o Kosovu.

Žanin Anjez Čavez
Žanin Anjez Čavez, Foto: Youtube/Printscreen

- Pitaću ove kod nas za deset dana kada ova što ima dva poslanika bude donela odluku da se promeni njihov stav o nepriznavanju Kosova - zaključio je Vučić.

DETALJNIJE O SITUACIJI U BOLIVIJI PROČITAJTE OVDE.

NAJNOVIJE POLITIČKE VESTI IZ SRBIJE PROČITAJTE OVDE.

 

BONUS VIDEO: Vučić o tome ko ruši srpske oružare

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Penzioner
  19/11/2019 - 14:38
  Isterati njihovog ambasadora cim to urade!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi