LUKA PORUČIO BASTAĆU Jedino što si uradio je to što si sa Đilasom upadao i uništavao zgradu RTS-a!

Član Predsedništva Srpske napredne stranke, Luka Petrović, obratio se Marku Bastaću

 

Luka Petrović
Luka Petrović, Foto: Alo.rs

Luka Petrović, član Predsedništva Srpske napredne stranke odgovorio je predsedniku opštine Stari grad Marku Bastaću koji je danas kritikovao radove koji se izvode u centru Beograda.

Bastać je na konferenciji za štampu ispred pogona "GSP Beograd" rekao da će od septembra u gradu biti totalni saobraćajni kolaps sve zbog, kako tvrdi, besmislenih ideja zamenika gradonačelnika Gorana Vesića i gradskog arhitekte Marka Stojčića.

VAŠA KRVOŽEDNA OSTRAŠĆENOST PRETI Bakarec poslao otvoreno pismo Jovi Bakiću koje će čitati s knedlom u grlu!

Dokle ćeš više da lažeš i obmanjuješ ovaj narod. Pa jedino što si ti uradio i doprineo je to što si sa svojim šefom Đilasom upadao i uništavao zgradu RTS-a, rušio gradilišta, lomio građevinske znakove i maltretirao poštene radnike.

Pa kako te nije sramota i da li imaš imalo obraza da možeš da kažeš da si ti uticao na bilo šta od navedenog, kada svi znaju, a i lako je proverljivo, da je i Sekretarijat za saobraćaj u svojim uslovima napisao da režim saobraćaja ostaje isti.

ČOVEK KOJI JE DOŠAO DO FATALNOG PODATKA! Zbog Jovana Milanovića Hag je tražio da se ukine serija "Moj rođak sa sela", bio je srpski Džejms Bond i znao je NAJVEĆU TAJNU NATO PAKTA!

Da li imaš nešto da kažeš, a da ne slažeš, ili vam je to u krvi da sve što valja i sve što je dobro morate da ispolitizujete i pokušavate na najgore moguće načine da uništavate. Dokle ide vaša destrukcija i mržnja.

Moraš da shvatiš da ćemo ti uvek sa zadovoljstvom odgovarati, ali ne lažima, nego istinom i činjenicama.

A što se tiče tvoje velike nervoze i pretnji da nešto nećeš da daš, taj isti „Milan Gale Muškatirović“, koji si sistemski godinama pljačkao i uništavao, pa nije to tvoja privatna imovina, kako izgleda misliš, nego moraćeš da jednom počneš da poštuješ zakon, možda za tebe teško i nezamislivo, ali ne brini, to ćemo te mi naučiti.

Luka Petrović, član Predsedništva Srpske napredne stranke

 BONUS VIDEO: Francuska povlači nezavisnost Kosova 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi