TELEVIZIJA N1 NE PRESTAJE DA SE BRUKA Juče su hteli da streljaju predsednika, a danas je njihova novinarka pala nikad niže!

Televizija N1 pustila je juče sraman komentar koji poziva na ubistvo predsednika republike.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Stotinak pristalica opozicionih lidera upalo je u subotu uveče u zgradu Javnog servisa i tom prilikom razlupalo zgradu državne televizije. Sutradan, u vreme obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića isti huligani krenuli su na zgradu Predsedništva na Andrićevom vencu, pokušali da uđu u zgradu, krenuli da tuku policiju i uzvikuju sramne parole.

Većina učesnika ovog nasilnog skupa bila je u alkoholisanom stanju, a pričinjena je i materijalna šteta u više ulica centra grada.

 

Potom je nekolicina huligana predvođena Boškom Obradovićem napala pripadnike policije na uglu ulica kralja Milana i Kneza Miloša u Beogradu, a za to vreme Đilasovi mediji pozivalu su sve vreme na linč i ubistvo predsednika.

Predsedništvo
Predsedništvo, Foto: Alo.rs

- Samo napred, treba ponoviti rumunski scenario. Streljati Vučića - glasio je jedan od komentara na lajv prenosu protesta na N1 koji niko od moderatora nije hteo da ukloni pošto im se očigledno mnogo dopao.

 

Novinarka Đilasove i Šolakove televizije N1 Žaklina Tatalović pitala je predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Četvrtoj međunarodnoj konferenciji Beogradski strateški dijalog (BSD) pod nazivom "Dvadeset godina od bombardovanja Jugoslavije" da li se slaže sa naslovima u medijima da N1 hoće da ga ubije.

Na njegovo da ne zna o čemu je reč, nije htela ni da mu odgovori na pitanje šta se ustvari desilo - da su pozivali na njegovo streljanje.

  

Povezane vesti

 • Korisnik: Svetigora
  18/03/2019 - 21:07
  Ona od bezobrazluka i ne želi da vidi koliko je nisko pala. Oni se ponose tim nasilničkim izjavama i pozivima na ubistvo.
 • Korisnik: Rade
  18/03/2019 - 20:11
  Da je Srbija pravna država N1 bi bio zatvoren još odavno i poslat odakle je došao!!!a ove naše ljige što se prodaju za šačicu para nek im služi na čast!!!mislio sam da su advokati najgori ali novinari ubedljivo broj 1.
 • Korisnik: Milan
  18/03/2019 - 19:22
  Kako je jadna i bedna ova opozicija, šačica huligana ne može protiv volje naroda!
 • Korisnik: Viktor
  18/03/2019 - 17:20
  Nasilje nikad nije rešenje.
 • Korisnik: Milovantihi38
  18/03/2019 - 16:20
  Imam utosak da je TV N1 i osnovana samo iz jednog razloga. Pretnje treba ozbiljno shvatiti i preispitati ih. To nije ni malo bezazleno.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi