SKANDALOZNO Kosovski carinik maltretirao delegaciju KK Partizan! Lepo su ga pitali zašto, on im je surovo odgovorio! Saša i Novica su se samo nasmejali

Veličković i Pavlović nisu mogli da zaustave smeh posle neočekivanog odgovora radnika na administrativnom prelazu

KK Partizan zaustavljen na Kosovu
KK Partizan zaustavljen na Kosovu, Foto: Alo!, B.A.

Košarkaši Partizana nisu prešli administrativni prelaz Jarinje kada su se uputili na Kosovo, gde je trebalo da podrže Srbe na protestu, kao i da odigraju prijateljsku utakmicu sa Trepčom u Kosovskoj Mitrovici.

PREDSEDNIK KK PARTIZANA ZAVAPIO! "Mi smo sportisti, želeli smo samo da u miru budemo sa našim narodom na Kosovu!"

Na prelazu su ih zaustavili kosovski carinici, koji su im poručili da im ministarstvo iz Prištine ne dozvoljava prolaz, pošto nisu uputili zvanični dopis o dolasku kao klub.

Predsednik crno-belih Ostoja Mijailović, došao je uz Novicu Veličkovića i Aleksandra Pavlovića pred kosovske carinike, koji su im saopštili da ne mogu da prođu.

Jedan od njih, očigledno srpske nacionalnosti, razgovarao je sa predsednikom Mijailovićem u šaljivom tonu.

Predsednik Partizana ga je pitao "Što nas ne puštate, gde smo pogrešili!", a onda je usledio odgovor zbog koga su Veličković i Pavlović prasnuli u smeh.

- Niste doveli keca i peticu - odgovorio mu je carinik.

Crno-beli su ubrzo posle toga dobili i savet iz Kancelarije za Kosovo i Metohiju, koja ih je savetovala da ne idu alternativnim prelazima i da je najbolje da se vrate za Beograd, što su crno-beli i uradili.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi