BOŠKOV DRUG ORGANIZOVAO VEŠALA NA TERAZIJAMA Kosta Latinović je pripadnik Rakovičkog klana, a zbog ovih zločina odavno je poznat policiji!

Kosta Latinović, koji je osuđen za neka od najtežih krivičnih dela, uključujući i otmice, organizovao je nošenje vešala na protestu koalicije Dragana Đilasa, potvrđeno je iz MUP-a za Alo!

Kosta Latinović
Kosta Latinović, Foto: Facebook printscreen

Kosta Latinović, pripadnik rakovičkog klana, danas član pokreta Dveri organizovao je nošenje vešala na protestu koalicije Dragana Đilasa.

Latinović, koji je osuđen za neka od najtežih krivičnih dela, ovu akciju izveo je sa članovima Dveri Slobodanom Glišićem i maloletnim N.P, koji je lično i nosio vešala.

Brzom akcijom policije mladić koji je nosio vešala, kao i mladić koji je šetao pored njega tokom subotnjeg protesta identifikovani su danas i trenutno se nalaze u policijskoj stanici PU "29.novembar" na saslušanju.

Slobodan Glišić je član pokreta Dveri i na društvenim mrežama postoje njegove zajedničke slike sa liderom tog pokreta Boškom Obradovićem tokom komunikacije sa građanima na ulici.

Kosta Latinović
Kosta Latinović, Foto: Facebook printscreen

Latinović je osuđivan čak 7 puta, između ostalog i za otmicu, prevare, krađu i nanošenje lakih telesnih povreda.

On je inače dobro poznat u beogradskom podzemlju.

- Prema obaveštajnim podacima, ovaj mladić je bio vrlo blizak prijatelj i saradnik sa Nebojšom Stojkovićem Stojketom, liderom rakovičko- miljačkovačkog klana i naslednikom Zorana Uskokovića Skoleta. Kada je Stojković uhapšen u "Sablji", zbog ubistva Veselina Veska Božovića i Miroslava Sekulića Sekule, ali i mnogih drugih krivičnih dela, Latinović je postao "solista" - navodi izvor.

Kosta Latinović
Kosta Latinović, Foto: Facebook printscreen

Sa grupom drugih ljudi, Latinović je 2004. priveden, a prema rečima nadležnih tada njima se na teret stavljalo podstrekivanje na ubistvo i druga krivična dela.

Prema saopštenju MUP iz te godine, privedeni su Slaven Jelić i Nikola Vujović koji su se dogovorili da ubiju M.Š. koga je Jelić upoznao u zatvoru u Švedskoj. Vujović je formirao ekipu za kontinuirano praćenje M.Š. u kojoj su bili Milutin Kaluđerović, Dejan Milutinović, Kosta Latinović i Zoran Bojić. Oni su tada privedeni sudiji zbog sumnje da su učestvovali u dogovorima za likvidaciju.

Kosta Latinović
Kosta Latinović, Foto: Facebook printscreen

Inače, ćerka Koste Latinovića Kristina Latinović bila je na listi pokreta Dveri za odbornike, a na društvenim mrežama postoji njena slika sa jedne od tribina, gde je bila učesnik zajedno sa Srđanom Nogom, poslanikom pokreta Dveri.

Policija potvrdila

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa nadležnim Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, identifikovali su dve osobe koje su, kako se sumnja, na javnom skupu održanom u Beogradu 2. februaram ove godine nosile vešala.

Vešala, Terazije
Vešala, Terazije, Foto: Alo.rs

S.G. i N.P., iz Rakovice, će, uz krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo rasna i druga diskriminacija biti sprovedeni nadležnim tužilaštvima u Beogradu.

 

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi