SAMO ŠTO NAM NISU TRAŽILI DA UBIJEMO PUTINA! Najpoverljivijim diplomatskim kanalima u Beograd stigla SRAMNA PONUDA Vašingtona! Stavka pod brojem 1 je šamar veka!

Prema nezvaničnim saznanjima, za Ameriku, naročito vojni deo establišmenta, problem ruskog uticaja u regionu je bez premca najvažnije pitanje.

Aleksandar Vučić, Vladimir Putin
Aleksandar Vučić, Vladimir Putin, Foto: Tanjug/Tanja Valić

Odreknite se Rusije i Putina i postaćete najmoćnija vojna i ekonomska sila na Balkanu, a od američke vojske dobićete po najpovoljnijim uslovima celu eskadrilu F-16 i drugo moćno oružje.

TAČKA POD BROJEM 2 JE RAK RANA ALBANCIMA! Otkrivamo sedam stvari koje je Vučić dogovorio sa Srbima sa Kosova i Metohije: Od ovoga strepi Priština!

Ovo je suština ponude koja je iz Vašingtona najpoverljivijim diplomatskim kanalima stigla Srbiji, a analitičari je redom ocenjuju kao nepristojnu. Prema nezvaničnim saznanjima, za Ameriku, naročito vojni deo establišmenta, problem ruskog uticaja u regionu je bez premca najvažnije pitanje i njegovo rešavanje (čitaj: proterivanje Rusije sa Balkana) prioritet je svih prioriteta.

 

- Jedna od važnih linija dodira NATO i Rusije prolazi upravo preko Srbije i ovog dela Evrope. A vašu zemlju u Vašingtonu, ne bez razloga, doživljavaju kao ključnog saveznika Moskve na Balkanu. Posebno je taj utisak pojačan nakon nedavne parade u Nišu, na kojoj su učestvovali ruski helikopteri i tenkovi sa posadama koje su stigle iz Moskve. Zato je za SAD od strateškog interesa da nekako preseče veze Beograda i Moskve, pre svega vojne - objašnjava izvor, jedan od najiskusnijih zapadnih diplomata u Beogradu.

Kako kaže izvor, ovo pitanje ima apsolutni prioritet čak i u odnosu na rešavanje kosovskog problema:

PREDSEDNIK ISPRED PALATE SRBIJA! Znamo da je ROSU u pripravnosti i da spremaju hapšenja Srba! Odlučio sam - NEMA PREGOVORA!

 

Ovo su detalji paketa:

1. Odricanje Srbije od Rusije i Putina, prekid vojne saradnje sa Rusima

2. Američka vojna pomoć Srbiji: isporuka eskadrile F-16 (u njoj može biti od 12 do 24 aviona), većeg broja borbenih oklopnih vozila, u perspektivi i nabavka nekog od američkih PVO sistema

3. Veća saradnja sa američkom vojskom, uključujući obuku srpskih kadrova i više zajedničkih vežbi

4. U perspektivi otvaranje američke baze u Srbiji

5. Ekonomski paket za Srbiju koji bi Vašington realizovao u saradnji sa EU

6. Pridruživanje Beograda sankcijama protiv Rusije (nije imperativ da to bude u kratkom roku)

 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: sudija
  27/05/2019 - 06:21
  Sa njima nikakav sporazum kad bi nam ponudili pola Amerike. I bez njih cemo biti najaca sila ne na Balkanu nego Evropi.
 • Korisnik: F55
  26/05/2019 - 19:12
  I zašto bismo to odbili?
 • Korisnik: Crni djordje
  25/05/2019 - 17:48
  Jos samo Haradinaja da su predlozili za presednika pa sve da prihvatimo
 • Korisnik: Ad litteram
  25/05/2019 - 16:37
  SAD bi i Srbiju da uzmu pod svoj uticaj.
 • Korisnik: Dobi
  25/05/2019 - 14:20
  Ha, ha, kad vi kauboji napravite identican sporazum sa englezima i resite da se uzajamno odreknete jedni drugih, onda cemo i mi sa Rusijom
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi