SUPRUGA OLIVERA IVANOVIĆA PORUČILA ZA ALO! Nije mi se ni izvinio!

Pre tačno godinu dana, za sada još nepoznati atentator je u Kosovskoj Mitrovici ubio Olivera Ivanovića.

Milena Ivanović sa sinom Bogdanom
Milena Ivanović sa sinom Bogdanom, Foto: Alo / Nenad Vujanović

Milena Ivanović, njegova supruga, nakon tragedije koja ju je zadesila preselila se u Beograd, a ovih dana se našla na meti brutalnog napada Željka Veselinovića, jednog od lidera Saveza za Srbiju, iza kojeg stoji Dragan Đilas.

Ivanovićeva je za „Alo!” govorila o napadima sa kojima se suočava i strahu koji oseća i istakla da joj povlačenje Željka Veselinovića iz Saveza za Srbiju ništa ne znači jer je šteta koju joj je naneo velika.

Danas je godišnjica ubistva, to je izuzetno bolan dan za vas, kako ćete obeležiti godišnjicu smrti svog supruga?

- Danas ću sa svojim sinom biti u Hramu Svetog Save, u 8.15. To je mesto koje je Oliver često posećivao kada smo boravili u Beogradu i na taj način ću u miru, dostojanstveno, obeležiti godišnjicu smrti svog supruga.

Kako se osećate nakon svih napada na vas?

- Ne mogu da verujem da se napadi na mene nastavljaju iz dana u dan. Najstrašnije uvrede doživljavam kao upozorenje i pretnju svih onih koji na taj način prave slobodnu metu od mene, ali i mog deteta.

Policija će proceniti da li je ugrožena bezbednost vas i vašeg sina Bogdana i na osnovu toga odlučiti da li će vam biti dodeljena zaštita. Kako to komentarišete?

- Zaista sam iskreno zabrinuta za svoju i bezbednost svog deteta. Crtanje mete na meni može poslužiti bilo kom čoveku, a ima raznih, da me na ulici išamara, udari ili uradi nešto još strašnije, i meni i mom detetu, koje sada ima samo mene.

Željko Veselinović je najavio povlačenje iz Predsedništva SZS-a. Da li to vama uopšte nešto znači nakon brutalnih uvreda koje ste pretrpeli?

- Ja nisam videla izvinjenje Željka Veselinovića. To što se navodno povukao meni ne znači mnogo, šteta koju mi je naneo je velika i ne može se ispraviti tako lako.

Oni koji me vređaju nisu Oliverovi prijatelji

Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd, uputio vam je podršku. On je neko ko je i ranije bio uz vas i vašeg supruga. Kako komentarišete to što danas vašeg supruga podržava ovoliki broj opozicionara, gde su oni bili dok je Oliver bio živ i dok je bio u zatvoru?

- Aleksandar Šapić je veliki i iskren prijatelj, oduvek je bio, kao što je i sada. Nisu Oliverovi prijatelji oni koji danas mene vređaju i targetiraju. Mene napadaju lešinari koji bi da se okoriste tragedijom i imenom jednog velikog čoveka i ništa im nije važno ni sveto.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi