KAKVO RAZOČARENJE Nikola Kojo godinama obmanjuje ovaj narod, strašno je kakvim poslovima se bavi kad se kamere pogase!

Nikola Kojo, glumac koji voli da se predstavlja kao moralna gromada, godinama je sarađivao sa ljudima iz podzemlja!

Nikola Kojo
Nikola Kojo, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Prema saznanjima našeg lista, on je duže vreme imao zajednički biznis sa izvesnim Zoranom Maljevićem, koji je bio hapšen zbog optužbi da je vođa organizovane kriminalne grupe i koji je osvedočeni prijatelj sa ljudima iz podzemlja koji su harali devedesetih godina!

Kojo i Maljević, koji je i hapšen tokom akcije „Sablja“, godinama su držali poznati beogradski klub „Oh cinema“. Prema svedočenju sagovornika „Alo!”, dešavalo se da se zbog neraščišćenih poslovnih odnosa potežu i pištolji.

 

Glumcu, koji sada na opozicionim protestima i na društvenim mrežama morališe i priča o poštenju, tada nije smetalo što se njegovi poslovni partneri bave nedozvoljenom trgovinom oružjem i što je Maljević, prema saznanjima „Alo!”, bio najbolji prijatelj Srđana Adžemovića, Andrije Draškovića, Mihaila Ulemeka, Željka Ražnatovića Arkana.

Željko Ražnatović Arkan
Željko Ražnatović Arkan, Foto: EPA

Božidar Spasić, bivši šef specijalnog tima Službe državne bezbednosti, za „Alo!“ kaže da Kojo nije usamljen slučaj, te da je mnogo javnih ličnosti koje koriste svoju popularnost da narodu prodaju priču da se bore za njih, a zapravo im je cilj da prigrabe korist za sebe i svoje prijatelje, koji nisu uvek na strani zakona.

- Nije prvi put da se na našoj javnoj sceni, a ovoga puta i na političkoj pojavljuju ljudi koji se pozivaju na moral, čistotu, poštenje, a da su sami bili životno vezani za sasvim drugačije i okolnosti i sredine. U našem društvu toga imamo još devedesetih, kada su se u političke vode ubacili raznorazni glumci, pevači koji su bili na ivici između humanog i kriminalnog miljea, a postali su nekakvi ugledni članovi društva - objašnjava Spasić.

On navodi da će građani vrlo brzo shvatiti da im Kojo, kao i svi drugi glumci koji delaju kao on, zapravo prodaje maglu.

 

- Imamo i sada pojavljivanje određenih glumaca na ovoj Đilasovoj šetačkoj sceni koji pozivaju na poštenje, a u svojim biografijama nisu baš u potpunosti čisti. Vrlo je verovatno da je jedan od motiva njihovog učešća u celoj priči zapravo proces pranja biografije, ulazak u neke sfere u kojima ne plivaju dobro, ali smatraju da tako mogu biti zaštićeni od onoga što su radili ili onoga što će tek raditi. Cela ta predstava za javnost će trajati jedno vreme, a onda će građani uvideti da je sve to stvarno predstava. Pojedinci očito sada koriste veštinu glume da bi se građanima predstavili kao moralni oslobodioci i spasioci, zalažući se pritom za neku normalnu Srbiju, a paradoks je što upravo dolaze iz nenormalne Srbije - zaključuje Spasić.

Glumac Nikola Kojo juče nije želeo da za naš list prokomentariše činjenicu da je godinama sarađivao sa kriminalcem.

Bio kod Jankovića, pa ga pljuvao, sad je uz Đilasa

Nikola Kojo je bio jedan od najvećih glasnogovornika Saše Jankovića za vreme njegove kampanje za predsedničke izbore i istaknuti član Jankovićevog pokreta. Vrlo brzo nakon izbora razočarao se u Jankovića i krenuo da baca drvlje i kamenje na njega. Sada zdušno podržava proteste koje organizuje Dragan Đilas i njegov SZS.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Mija
  27/01/2019 - 16:40
  Nikola Kojo se ni malo ne razlikuje od svog kolege Sergeja Trifunovica.Samo jos fali i on da opsuje majku omladini,i da vredja zene.Covek je ocito veliki materijalista.Mislim da je njemu zapravo mesto u Opoziciji.Slican se Slicnom raduje.
 • Korisnik: David
  27/01/2019 - 16:38
  Izgled često vara, tako i u slučaju Nikole Kojo.
 • Korisnik: Jova
  27/01/2019 - 16:36
  Odličnan glumac i ne znam zašto mu to nije bilo dovoljno? Nema potrebe da glume političare ne ide im to, i tu narod ne mogu zavarati...
 • Korisnik: Jana
  27/01/2019 - 16:28
  Nikola Kojo se samo pere od svojih nekadasnjih prijatelja.
 • Korisnik: MIKI
  27/01/2019 - 15:54
  Takav glumac se sada pokopao za sva vremena. A pričaju kako nema para za kulturu? Koju kulturu, na ovu što prave subotom? Sramota!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi