ŠEŠELJ OTKRIVA Obelodanio TAJNU kako se izborio sa karcinomom debelog creva! Ovo mu je najviše pomoglo da pobedi OPAKU BOLEST!

Imao sam kancer debelog creva sa metastazama, ali sam zahvaljujući sokovima od aronije, cvekle, đumbira, peršuna i celera, kao i uz mnogo nara i smokava uspeo da se izlečim. Pomogli su mi i vrhunski srpski lekari.

Vojislav Šešelj
Vojislav Šešelj, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Rak debelog creva sa metastazama pobedio sam prirodnim sokovima i voćem, ali i zahvaljujući vrhunskom timu srpskih lekara, kaže predsednik SRS Vojislav Šešelj. U ispovesti, lider radikala otkriva da je tokom lečenja svakodnevno pio velike količine soka od aronije, cvekle, peršuna, đumbira, celera i kelerabe, kao i da je jeo puno nara i smokava.

Da boluje od kancera debelog creva saznao je 2012. godine dok je bio u Hagu, a najveći problem bio je jer mu je ovaj malignitet otkriven u poodmakloj fazi. Međutim, uprkos lošim uslovima i neadekvatnim terapijama, Šešelj je dočekao da stigne u svoju zemlju i jakom voljom, dobrom ishranom i medicinom pobedi ovaj kancer.

Pročitajte još

DETALJ KOJI JUČE NIKO NIJE PRIMETIO Vučić pre svog obraćanja zastao - kad je video mesto na koje mora da sedne smrklo mu se pred očima! (FOTO)

Podmukla bolest

Prema njegovim rečima, rak debelog creva je veoma podmukla bolest, koja se teško otkriva jer dugo vremena ne daje nikakve simptome.

vojislav šešelj
vojislav šešelj, Foto: Vladimir Marković/Alo

- Nisam imao nikakve tegobe, sve dok nisam primetio krv u stolici. Požalio sam se lekarima u zatvorskoj ambulanti, ali njima je trebalo godinu dana da me odvedu na pregled. Bolest je u međuvremenu napredovala i došla u poodmakli stadijum. Urađene su mi analize, a zatim i kolonoskopija, i tu je bilo jasno da imam kancer debelog creva i pet ili šest kancerogenih polipa.

LOV NA GENERALA PAKOVIĆA U FINSKOM ZATVORU SE NASTAVLJA Priština po svaku cenu hoće da se dočepa heroja odbrane OTADŽBINE i da mu sudi na Kosovu

Zakazana mi je operacija i uspešno je prošla. Preventivno su mi izvadili 20 limfnih čvorova, od kojih je pet bilo zahvaćeno rakom. Zatim sam krenuo na hemioterapiju koju sam dobro podneo. Ali, kako nisam imao dobre uslove, kvalitetnu ishranu i terapiju, prekinuo sam sa zračenjima i odbijao sve što su mi nudili - otkriva Šešelj i nastavlja da se priseća svoje agonije u borbi sa kancerom.

Vojislav Šešelj
Vojislav Šešelj, Foto: Printscreen

- Bio sam potpuno izolovan od ostalih zatvorenika, nalazio sam se u nekom bunkeru bez dnevne svetlosti. Imao sam navodno neku dijetalnu ishranu koja je bila užasna. Jednostavno ništa nisam imao što bi mi pomoglo da pobedim bolest. Nakon operacije, urađeni tumor-markeri su mi pokazali povećanu vrednost, a onda je ultrazvuk otkrio metastaze na jetri.

Jedna je bila pet milimetara, druga osam milimetara. Zatim su mi uradili pet skener da provere da li još negde ima metastaza, ali na sreću nije ih bilo. Međutim, ja i dalje nisam imao adekvatnu terapiju - priča lider SRS.

- Iako su mi u Hagu prognozirali da ću umreti na leto 2015. godine, ja sam uspeo da pobedim. Čim sam se vratio u svoju zemlju, čitav konzilijum lekara na čelu sa prof.dr Milovanom Bojićem otpočeo je moje lečenje. Imao sam par ciklusa hemioterapija. Pridržavao sam se svega što su mi govorili i uz njihovu stručnost dodao raznovrsnu i bogatu ishranu.

KAJL SKOT SE RAZBOLEO? Američki ambasador NEPREPOZNATLJIV, upali obrazi, smršao, potpuno propao pred kraj mandata! (FOTO)

Svakodnevno sam konzumirao razne prirodne sokove od sezonskog voća i povrća, najviše od aronije, cvekle, peršuna, đumbira i kelerabe. Jeo sam i dva nara dnevno, ali mnogo smokava. Tu je bilo svih vrsta mesa, jaja, mleka, slanine, pršute, čorbica, vitaminskih napitaka. To mi je pomoglo, vratilo snagu i očistilo rak i metastaze iz mog organizma kao da ih nikada nije ni bilo - kaže Šešelj.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi