"MORAĆE SVE DA OBJASNI NA SUDU" Oliveri Jovićević prekipelo posle uvreda: Ranije nisam obraćala pažnju, ali sada je političar!

Sergej Trifunović će svoje beskrupulozne uvrede morati da objasni na sudu, izjavila je urednica i voditeljka RTS Olivera Jovićević, povodom seksističke aluzije koju je na njen račun uputio lider Pokreta slobodnih građana (PSG) na Tviteru.

Olivera Jovićević
Olivera Jovićević, Foto: Printscreen Youtube

Ona je rekla i da su, u susret izborima, moguće još veće tenzije i eskalacija nasilja u javnom prostoru.

"To pokazuju i reakcije nakon emisije - izjava Sergeja Trifunovića u kojoj najavljuje šta će mi se dogoditi ukoliko on dođe na vlast. Nisam ranije obraćala pažnju na uvrede koje je na moj račun iznosio loš glumac, sa još lošijom dikcijom. Međutim, pošto je danas u pitanju politički lider sa podrškom jednog dela građana, zbog javnosti, zbog moje porodice i ličnog integrieteta, Trifunović će svoje beskrupulozne uvrede morati da objasni na sudu", rekla je Jovićević.

Ona je dodala da nema više nikakav komentar, jer Trifunovića lično ne poznaje.

Sergej Trifunović
Sergej Trifunović, Foto: Youtube Printscreen

"Ko ne zna o kakvoj pojavi je reč neka pročita šta je o nekadašnjem kolegi sa Akademije, a sada političaru koji širi mržnju kad god stigne, napisala Biljana Srbljanović. Ili Vesna Pesić", rekla je Jovićević.

Ruski "Antonov" sleteo na aerodrom u Batajnici, paket koji su doneli ledi krv u žilama naših neprijatelja

AUTOR: Alo/Sputnjik/V.M. DATUM I VREME: 16.10.2019. 15:11 - 16.10.2019. 15:29 Veliko pojačanje našim snagma.

Zbog tvita koji je Trifunović javno postavio na svom tviter profilu reagovao je RTS, Udruženje novinara Srbije (UNS), Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS), i mnogi političari.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi