STVAR JE OZBILJNA Otkriven razlog zbog kojeg se VUČIĆ POVLAČI!

Vučić je juče u jutarnjem dnevniku Javnog servisa uzburkao javnost.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

* Aleksandar Vučić juče je rekao da sledeće godine više neće biti na čelu Srpske napredne stranke

* Analitičari najveće šanse daju premijerki Srbije Ani Brnabić da nasledi Vučića 

* Vučić je već nekoliko puta u toku prethodnih meseci, rekao da će se povući sa čela stranke koju vodi

Predsednik Aleksandar Vučić ponovio je da će se "skloniti" pre nego što opozicija uopšte dođe do prilike da mu se približi primetivši da tako nešto ne može da se desi ni za deset godina.

To je, kaže, poručio ne da bi nekoga potcenjivao, već zato što govori o ozbiljnim rezultatima koje je Srbija postigla.

- Ali ne možete da se odbranite od hiljada laži - primetio je on.

 

KAKO JE ĐILAS TAJNIM SNIMCIMA SAHRANIO VUKA JEREMIĆA?! Razgovori koji su uništili Jeremića stigli iz Rusije preko tajkunovog kuma Mlađe Đorđevića

Na kraju, istakao je, rezultat se meri, a rezultat je da Srbija ekonomski napreduje, nezavisna je i suverena zemlja, čuva vojnu neutralnost, čuva nacionalne interese...

- Srbija ide napred i bilo bi mi važno da investicioni plan uspe, da sačuvamo bar deo mladih u zemlji, da se izborimo za njih - kazao je Vučić i dodao da, na njegovu sreću, ima "takve stručnjake" za političke protivnike.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Ponovio je i će sledeće godine neko drugi preuzeti SNS jer se on neće kandidovati na skupštini stranke.

- Nema sumnje da će sledeće godine neko drugi preuzeti SNS. Mora čovek da zna kada je vreme da dođe do određenih promena i kada je vreme da sebe ne poistoveti sa državom - primetio je Vučić gostujući na RTS.

Na pitanje šta će to značiti za SNS, Vučić je rekao da je reč o ubedljivo najboljoj i najsnažnijoj partiji, a da će on pomoći da stranka pobedi na parlamentarnim izborima.

SUSRET POSLE INCIDENTA! Premijerka Brnabić stigla u Sarajevo, sačekao je Bojko Borisov, ovo su njegove PRVE REČI!

S druge strane, potpredsednik naprednjaka Marko Đurić poručio je da je Vučić kamen temeljac SNS, da uživa podršku svakog člana te stranke, koja ne želi da razmatra opciju njegovog odlaska sa mesta predsednika.

- Mi u SNS vidimo predsednika Vučića kao čoveka koji je kamen temeljac naše stranke. On uživa podršku svakog člana i ne želim da razmišljam u drugom pravcu osim da nastavimo zajedno da se borimo i da radimo ono što smo radili od 2008. godine - rekao je Đurić.

Dodaje da je teško izdržati svakodnevni pritisak i negativnu klimu, da se na društvenim mrežama i u pojedinim medijima pojavljuje pljuvački cunami na Vučića, sa gomilom laži:

- Čovek se trudi, bori, radi, ulaže sebe i onda svakog dana bude suočen sa najmonstruoznijim napadima na njegovu porodicu i na njega lično. Neko smatra da, udarajući na članove porodice, može da ga politički oslabi. To malo ko može da izdrži.

Marko Đurić
Marko Đurić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi