SAD I ZVANIČNO Palma prodao fotelju, od danas na ovom sedi!

Palmina fotelja prodata za 2.500 evra!

Palma i hoklica
Palma i hoklica, Foto: alo.rs

Na javnoj prodaji u Skupštini grada Jagodine prodato osam fotelja funkcionera grada Jagodine za ukupno 9.850 evra.

Najskuplje je prodata fotelja lidera Jedinstvenen Srbije Dragana Markovića Palme za 2.500 evra, a sav novac ide u humantirane svrhe.

 

- Na današnjoj licitaciji osam fotelja funkcionera Skupštine grada Jagodine prodato je za 9850 evra. Fotelje su kupili privrednici, vlasnici preduzeća iz Jagodine. Te pare idu u humanitarne svrhe za podorice sa troje i više dece sa teritorije grada Jagodine. Naš Centar za socijalni rad će nam do ponedeljka dostaviti podatke koje su to porodice i planirali smo da 60-ak porodica dobiju po 150 i nešto evra - izjavio je, nakon današnje licitacije, predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.

licitacija
licitacija, Foto: alo.rs

- Smatram da gradonačelnici i predsednici opština ne treba da sede u foteljama već na hoklici stolici, jer narod ne glasa političare da bi seli u fotelje i nije fotelja njihova dedovina i ja bi lično voleo da naš primer slede i ostali gradovi i opštine u Srbiji. Da prodaju svoje fotelje i kupe hoklice stolice. Sav luksuz u Skupštinama gradova i opština treba da se proda i da se pomogne onima kojima je potrebna pomoć. Ovaj grad nikada ništa nije kupio što je luksuz. Od 2004. godine, kada smo preuzeli vlast u Jagodini nijedan automobil nismo kupili. Takođe političke plate ne smeju da postoje u Srbiji - poručio je Marković, govoreći o platama članova gradskih veća, nadzornih odbora i odbornika.

- Zbog političkih plata su gradovi i opštine propali. Kod nas članovi Gradskog veća ne primaju platu, a u komšiluku to iznosi 100 000 dinara neto po jednom članu mesečno, odnosno ukupno 2 i po do 3 miliona dinara mesečno - rekao je Marković i naglasio da mu je udobnija drvena stolica od fotelje jer, kako je rekao, ispunjen je cilj, a to je da će veliki broj porodica imati koristi od toga.

svi hteli Palminu fotelju
Svi hteli Palminu fotelju, Foto: alo.rs

Na današnjoj javnoj prodaji u Skupštini grada Jagodine, sedam fotelja funkcionera i to gradonačelnika Jagodine, njegovog zamenika, zamenika predsednika Skupštine grada i četiri fotelje skupštinskog rukovodstva prodate su za po 1.050 evra i fotelja predsednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića Palme za 2.500 evra, ukupno 9.850 evra.

 • Korisnik: Rista
  27/09/2017 - 13:50
  Iza tih laznih stednji rodoljublja ,domainstva ,kriju se najvece kriminalne radnje
 • Korisnik: momazver
  27/09/2017 - 09:43
  Što bre pljujete čoveka? Misli na svoje i zdravlje ostalih direktora. U takvim foteljama lako dolazi do opstipacije.E, a onda,prvo se dobija na kilaži,pa raste pritisak, pa se javlja srčana aritmija,proširene vene,OBP,dijabetes tip II, ..ma tušta i tma boleština,od dugmeta zaštopanog mekom foteljem. Ne nije Palma lud .Verovatno ima neki problem.
 • Korisnik: jj
  26/09/2017 - 19:54
  Nece oni dugo sedeti na hoklici. Brzo ce nabaviti nove
 • Korisnik: kvrcko
  26/09/2017 - 17:42
  Predlažem mu da sedi na jeksere ! Tako bi postao još jedna turistička atrakcija Jagodine, što bi dramatično uvećalo gradski budžet ! A onda bi mogao , široke ruke, da udeli gospodi i gospođama.
 • Korisnik: Joker
  26/09/2017 - 17:11
  Demagog
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi