JOVIČIĆ DOSTAVIO SAOPŠTENJE Sram Vas bilo gospodine Jeremiću, i Vas i Vaše kompanjone koji ste izmanipulisali buntovne adolescente!

Jeremić po Evropi pokušava da predstavi Vučića i Srpsku naprednu stranku kao “čvrstorukaše” zato što mu nije uspelo da sa svojim pajtosima iz interesne grupe koju oni nazivaju Savez za Srbiju izazove nerede na ulicama Beograda, tvrdi Jovičić.

Aleksandar Jovičić
Aleksandar Jovičić, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Član Predsedništva SNS Aleksandar Jovičić u saopštenju dostavljenom Tanjugu poručio je lideru Saveza za Srbiju Vuku Jeremiću da je njegova izjava italijanskom listu Republika u kojoj kaže da su u Srbiji pod vlašću Aleksandra Vučića “urušene demokratske vrednosti”, potez jednog prerano penzionisanog političkog gubitnika koji očajnički pokušava da skrene pažnju sa svojih kriminalnih aktivnosti i afera, tako što po evropskim medijima plasira i širi neistine o Srbiji i Aleksandru Vučiću.

- Gospodine Jeremiću, sram Vas bilo u ime svih građana Srbije! Ne sećamo se da ste dok ste bili ministar spoljnih poslova pozvali bilo koju zemlju EU da povuče priznanje Kosova. Da ste sa takvim žarom kojim danas napadate Vučića branili Kosovo, mi danas ne bismo imali poziciju za Srbe na Kosmetu kakvu imamo. Ovo je još jedan dokaz da Vas je i tada i sada najmanje zanimao interes države i građana - rekao je Jovičić.

 

Jeremić po Evropi pokušava da predstavi Vučića i Srpsku naprednu stranku kao “čvrstorukaše” zato što mu nije uspelo da sa svojim pajtosima iz interesne grupe koju oni nazivaju Savez za Srbiju izazove nerede na ulicama Beograda, tvrdi Jovičić.

Boško Obradović, Vuk Jeremić, Dragan Đilas
Boško Obradović, Vuk Jeremić, Dragan Đilas, Foto: Tanjug

- Sram Vas bilo i Vas i Vaše kompanjone tajkuna Đilasa i fašistu Obradovića koji ste izmanipulisali buntovne adolescente i nahuškali svoje huligane da upadnu u zgradu Javnog servisa i nasrnu na novinare koji rade svoj posao. Kada niste uspeli izazovete nasilje na ulicama Beograda jer Vas narod i gradjani koji su glasali i koji veruju politici Aleksandra Vučića nisu podržali krenuli ste da fabrikujete laži i napadate legitimno izabranog predsednika jedne države po inostranstvu. To se gospodine Jeremiću zove izdaja i u tim istim državama u kojima uzaludno pokušavate da diskteditujete Aleksandra Vučića i njegovu politiku za takve stvari ide se u zatvor. Ide se doduše i za pranje para, ali to ćemo ostaviti nadležnim organima da završe istragu poslovanja vašeg nazovi “Instituta” - rekao je Jovičić.

Do tada, ističe Jovičić, poručujem vam da se bavite pripremanjem odbrane za sud pred kojim ćete objašnjavati poreklo svojih miliona, a da Aleksandra Vučića ostavite na miru i da ne otežavate već pretešku situaciju narodu na Kosmetu, za koji se ovih meseci predsednik Vučić lavovski bori.

- Vi ste svoju šansu imali i prokockali ste je zarad ličnog bogaćenja, a na štetu Kosovskih Srba i svih građana Srbije koje ste čerupanjem i gašenjem 500 državnih preduzeća ostavili bez posla, a našu decu bez hleba. Poručujem vam da uzalud obilazite redakcije evropskih medija jer mnogo nas ima koji nećemo dozvoliti da vi i vama slični trguju sudbinama našeg naroda na Kosovu i Metohiji i budućnosti Srbije - zaključio je Jovičić.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi