VUČIĆ SE SASTAO S VIŠKOVIĆEM Srbija će uvek biti oslonac Republici Srpskoj!

Višković je zahvalio na dosadašnjoj pomoći Srbije.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas premijera Republike Srpske Radovana Viškovića i tom prilikom poručio da će Srbija, kao iskren prijatelj i pouzdan partner, uvek biti snažan oslonac Republici Srpskoj.

- Srbija će uvek, uz poštovanje Dejtonskog sporazuma, pomagati različite infrastrukturne i druge projekte u Republici Srpskoj, kao i zajednički rad na negovanju naših kulturnih i duhovnih veza - naglasio je predsednik Vučić.

 

On je rekao da je, zbog ekonomskog prosperiteta i ostvarenja zajedničkih planova, najvažnije sačuvati mir i stabilnost u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini.

Predsednik Vučić i premijer Višković razgovarali su i o konkretnim zajedničkim infrastrukturnim i energetskim projektima.

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Vučić je Viškoviću poželeo mnogo uspeha na odgovornoj dužnosti, uz uverenje da će požrtvovano raditi da građanima Republike Srpske obezbedi napredak i blagostanje.

Premijer RS je rekao da se raduje sadržajnoj i intenzivnoj saradnji sa predsednikom Vučićem i Vladom Republike Srbije, sa kojom uskoro očekuje novu zajedničku sednicu.

On je istakao da je „predsednik Vučić prvi predsednik Srbije koji je prešao sa reči na dela", jer je ispunio obećanja i pomogao izgradnju različitih objekata i infrastrukturnih projekata u Republici Srpskoj, ali i u Federaciji BiH.

Višković je zahvalio na dosadašnjoj pomoći Srbije i rekao da se raduje svakom njenom uspehu, jer jaka Srbija predstavlja snažan oslonac za Republiku Srpsku.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Elena
  11/01/2019 - 23:26
  Svaka cast. Saradnja je vrhunska
 • Korisnik: BOLE
  11/01/2019 - 23:07
  Srbija ce uvek biti uz Republiku Srpsku.Mi smo dve drzave,ali jedan narod.
 • Korisnik: Tina
  11/01/2019 - 22:55
  Srbija je uz Republiku Srpsku!
 • Korisnik: Pera
  11/01/2019 - 22:48
  Srbija uvek nudi dobre i plodotvorne odnose. Verujemo u takve i sa Republikom Srpskom.
 • Korisnik: Dejan
  11/01/2019 - 22:23
  Srbi gde god da se nalaze moraju jedni drugima da pomažu i pruže podršku! To je srpstvo!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi