"ZA MENE POSTOJI SAMO JEDAN KRALJ" Srpski političar se potresnom porukom oprostio od Šabana... Plakaće Srbi na svih pet kontinenata

Tuga neopisiva!

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Screenshoot Youtube

Legenda naše narodne muzike Šaban Šaulić podlegao je povredama nakon saobraćajne nesreće koju je imao nedaleko od nemačkog grada Bilefelda, gde je sinoć imao nastup.

 

Srbija i region u neverici, a od popularnog folk pevača i kralja srpske narodne muzike oprašta se cela estrada, glumci, sportisti, političari.

Dragan Marković Palma
Dragan Marković Palma, Foto: Alo/Marko Đoković

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma dirnut je Šabanovom smrću, a porodici legendarnog pevača poslao je pismo saučešća.

 

- Poštovana porodico Šaulić, želim da vam izjavim svoje najiskrenije saučešće. Bol i praznina u duši koji osećam, kao veliki prijatelj Šabana i kao prijatelj vaše porodice, bol i praznina koju vi osećate njegovim odlaskom, jednostavno nema utehu. Zbog ovakvog odlazaka kralja, legende estrade Šabana Šaulića, tugovaće cela Srbija. Za mene u Srbiji postoji i postojaće samo jedan jedini kralj, moj prijatelj Šaban Šaulić a njegove pesme će večno živeti ne samo u Srbiji, već na svih pet kontinenata gde žive i rade Srbi, i ne samo Srbi već svi narodi sa prostora Balkana. Neka mu je večna slava - napisao je Marković.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi